Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogloszenia.kafeteria.pl

KONKURS NA NAJLEPSZEGO WYSZUKIWACZA GOOGLOWEGO!

Polecane posty

Gość ogloszenia.kafeteria.pl

KTO ZNAJDZIE PORTAL W GOOGLE PRZEZ FRAZE "PORTAL SPOŁECZNOŚCI EMO" ZOSTANIE TYTUŁOWANY HACKEREM FORUMOWYM KAFETERIA.PL

Gość dętka 100dentka
a ja czarno widzę tę przyszłośc

pojebana ta stronka ;/ tak jak i wszystkie ludziki \"subkultury\" EMO, wg mnie to raczej margines załamanych nastolatków :| choc kazdy w tym wieku przezywa depresje itd itp ale po co sie z tym obnosić???

ja czarno widzę umiejętności twórcy tej strony :O zrobił bym gustowniejszą :D a gustu ani umiejętności genialnego webmastera nie posiadam :classic_cool: zajrzałem :O przyznaję się :P i zagłosowałem w opinii o stronie. zgadnijcie ile dostała?

Światopogląd Emo: Tak jak każda subkultura i nasza opiera się na pewnych założeniach, które powinny być traktowane jako 10 propozycji a nie koniecznie jako 10 przykazań. 1. Wrażliwość zamiast znieczulicy 2. Każda miłość lepsza jest od nienawiści 3. Podanie ręki zamiast kopania leżącego 4. Poznanie zamiast osądzania 5. Tolerancja zamiast dyskryminacji 6. Całkowita niezgoda na manipulację we wszelkiej postaci 7. Emancypacja zniewolonych poprzez wiedzę drogą do zbawienia ludzkości 8. Wyrażanie uczuć zamiast ich tłumienia 9. Styl nadwrażliwca zamiast stylu maczo 10. Prawdziwe relacje międzyludzkie zamiast obłudy :D:D:D no dekalog brzmi dumnie

hehe to jest lepsze :D:D Jak tańczyć w stylu Emo? Jeśli któryś z twych przyjaciół tańczył kiedyś Fall out boy albo Dashbort Confessional, to dał ci wskazówkę jak się za to zabrać. Jak to zrobić? 1. Weź odtwarzacz mp3 albo zapuść wieżę z muzyką gatunku emo. 2. Puść sobie coś w stylu: As I Lay dying, Norma Jean, Evanescene, Madina Lake czy My chemical Romance 3. Zaczesz włosy do dołu, aby zasłoniły twarz i zacznij szaleć i skakać w rytm muzyki 4. Wiruj dookoła tupiąc i tańcząć jak w transie, czasem poruszając się po podłodze i skacząc przeciskaj się przez tłum. 5. Rób to póki piosenka się nie skończy albo póki się nie zmęczysz.

ciekawe jak z 4 punktem se radzic jak samemu sie skacze ;) trza wymyslic friendsow i sie przeciskac przez tlum :D