Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiaa

wszystko o Nataliach

Polecane posty

Gość idiaa

Co myślicie o imieniu Natalia? jakie macie skojarzenia z tym imieniem? jakie sa Natalie ktore znacie, czy uważacie, ze laczy jej jakas wspolna cecha?

Gość nanananana
ja mam tak na imie i jestem zajebista. bez kitu. piekna, inteligentna, blyskotliwa. ktos jeszcze??

Gość nanananana
haha wiedzialam ze tylko ja jestem taka fajna

Znam chyba cztery Natalie i żadnej nie lubię :) Ale nie kierujmy się stereotypami.Każdy człowiek jest inny mimo że wodniki są podobne :D hehe

ja mam na imię Natalia ;) ponoć wredna mocno jestem ;P ciężko mi coś o samej sobie pisać, ale inne Natalki, które znam są sympatyczne i nie mam powodów, żeby ich nie lubić. wspólna cecha -uśmiech na buzi;) ale to nie tylko u Natalek da się zaobserwować

natalia to ładne imię, ale natalie sa wredne :) ja lubię imie małgorzata, gosia, gosiaczek albo monika monia :)

Natalie to klamczuchy i fałszywce- wszystkie jakie znam

Gość nataliaaaaaaaaaa
ja jestem natalia i rowniez jestem fajna dupa przysiegam-ogolnie jest tak ze azda natalia ma w sobie cos ogromny urok i bezwzglednie potrafi sie nim poslugiwac :) pozatym sa to urodzone artystki , sa napewno nepospolite

wysokie mniemanie o sobie to kolejna cecha natalii czego dowodem jest dziewczyna powyzej

Gość nataliaaaaaaaaaa
wyczytalam to w opsiach imionwiec ne tylko ja mam wysokie mniemanie o sobie ,faktem jst to ze wzystkie nataki kore znam maja w sbie urik czys sa ladne czy nie ,imie rowniez est ladne w kocu moje a to sie ie nazywa wysokie mnieanie tylko bak kompleksow a ich mc nie musze wiec ie zazdroscie tak od razu i to w nowym roku:)

Gość nataliaaaaaaaaaa
mam cos z klawiatura sory

tak, bardzo zazdroszcze ze nie mam tak na imie, pewni od razu bym byla fajniejsza... autorko tematu.. jesli chcialac tak nazwac dziecko to ja bym tego bledu nie robila na twoim miejscu po przeczytaniu tego tematu ;p

moja siostra ma tak na imie i najlepsza koleżanka. Musze przyznac ze sa do siebie podobne: wredne, złośliwe, czasem nie liczą sie z uczuciami innych, Jednak sa szczere,odważne, wygadane, przebojowe i za to je kocham:) i jeszcze za wiele innych cech:D

Jedna- miła sympatyczna, ciepła, uczynna, ładna, fajna młoda mama. Druga- wredna, fałszywa, imprezowiczka, ma pstro w głowie. Nie ma co generalizować. Ogólnie imię ładne, ale bez zdrobnień.

Gość pomocy

moja Natalia mnie bije

pomocy