Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda Femmmme

Kto ma dziś doła??

Polecane posty

Gość Magda Femmmme

Ja mam dziś doła, bo: - jestem w pracy i mam mega zawias (za dużo spałam), - w sylwestra miałam sie nie nawalić a urwał mi sie film po 2, - nie ma słonca i odechciewa mi sie żyć, - Koleś z którym kręce chciałby coś a ja nie, bo wiem, ze to nie ma sensu ani przyszłości... - w pracy będe mieć zajoba i na dodatek sesja Ogólnie masakra, dobrze ze te świeta wszystkie sie skonczyły... Że może wkońcu wróci sie do normalności:O A na marginesie to mi sie beczec chce, no ale zawsze mogło być gorzej...:(

Gość Magda Femmmme
Zapomniałam dodać że mam okres analny :-( Jeśli wiecie o czym mówie :-(

Gość Magda Femmmme
Nie ma to jak podszyw, nawet ten podszyw mnie dziś nie wzruszy:O

Gość znam sie na tym
mam rozumiec ze masz rozwalona pupe??? chyba ktos Ciebie mocno zapioł w dupe jak miałas odlot , uwazaj bo to moze hemeroidy?

Gość znam sie na tym
to musi ciebie bolec , masz teraz nauczke na przyszłość aby nie pic tyle

Gość zastosuj maść
na hemeroidy troche złagodzi ból a na drugi raz uwazaj ile pijesz, nawet nie wiesz ilu ciebie przeleciało a fuuuuuuuuuuuuuuuuu szmata!!!!!!!!!!!!

Gość hubkaa
magda.....rpzumiem doskonale i jestem w podobnym stanie...tyle ze mi ciezko znow wrocic do normalnosci i dlatego tez ten dol- jakos teraz tak szaro nudno:(, tez mi sie urwal film w sylwestra;/// i ogolnie dzis dzien do dupy:( buuuuu

Gość hubkaa
w dodatku tez zostałam wydymana w dupsko i boli mnie wszystko dlatego mówie ze dzień do dupy, tylko ze ja wiem którzy to zrobili:)

Gość Magda Femmmme
Super i ciesze sie ze Ciebie tez spotkał podobny los bo myslałam ze ja tylko taka jestem, solidaryzujmy sie:)

Gość niebieskie pachna slicznie
ja mam mega dola... -jutro wracam na uzelnie, nic nie zrobilam rpzez swieta:( -malo kogo tam lubie, wiec jak na nich patrze to mnie trzesie... -zaspalam, mialam wstac wczesniej:) -kawa mi wyszla jakas niesmaczna(mialam ja ograniczyc od nowego roku ehem:|) -tesknie za moim chlopakiem.. - o sesji nawet nie wspominam:) -mam lenia:( nic mi sie nie chce:(

Gość hubkaa
no ja tez sie ciesze ze nie jestem sama...chociaz tak naprawde czuje sie samotna, nie mam faceta- rozstaalm sie jakis czas temu- ostatnio za nim tesknie;/ ale to bez szans juz... no i ten sylwester umknal mi:( nie pamietam nic a do 6 rano bylam...od ok.1 juz mi uciekal... no i w ogole jakis taki dzien...znow praca itp

Gość niebieskie pachna slicznie
Magda i Hubka idzcie sie zbadać bo może jakies pewdały was przeleciały i hiva załapałyście

Gość Magda Femmmme
czy ty tez żałujesz tego ze nie pamietasz tego jak ktos ciebie zapinał??? bo ja bardzo:(

Gość ODETTAAAA
a ja mam dola bo mi cycki sie powiekszyly

Gość arurkaaaa
-uczelnia - totalna lipa nic nie tknelam nic nie zrobilam nic nie czytalam -sesja... -diety czyli zero slodyczy -brak przyjaciol -dowalona grupa -brak kasy -brak faceta

Gość 1988_____
A JA JAK TO WSZYSTKO CZYTAM(OPROCZ TYCH POSRANYCH PODSZYWACZY) TO JEST MI LEPIEJ,BO OKAZUJE SIE,ZE NIE JESTEM SAMA!!!!!! :) dola takiego mialam wczoraj,bo -nic nie umiem ,a sesja tuz tuz,do tego wszystkie zaliczenia..:/ -jestem gruba -jestem brzydka -nic mi sie nie chce -NIE MA SLONCA ;( ;( ;( :(:(:( Ogolnie to chce juz wrocic na uczelnie,wziac sie w garsc i wrocic do codziennosci,a nie tylko siedze i dupa rosnie :D

Gość 1988_____
kutwa znow zaczynam sie martwic tą sesja.Ja na szczescie zaczynam od poniedzialku,wiec jeszcze mam troche czasu.Dzisiaj jade z koksem :)

Gość CVI . . .
Ja jestema i w swieta sie rozstalam w facetem :( Ale mam to w dupie teraz i ciesze sie nowym rokiem :D

Gość brykietka589
tak dla pocieszenia: nauczyc sie zawsze mozesz i problem zniknie, ciut zadbac o siebie i tez kolejnego problemu nie ma, sesja ....zaraz bedzie juz po sesji:)...tez mam malego dola ale trzeba myslec pozytywnie bo inaczej zwariowac by mozna no ale coz...powodzenia :)

Gość 1988_____
dba o siebie chybakazdy,ale jak jest dół to ja widze jedynie jakiegoś grubego trolla w lustrze :D:D:D

Gość brykietka589
no wiem wiem ze jak dopadnie dol to ciezko sie pozbierac i nagle zaczac sie smiac...no ale zawsze jest jakas jasna strona...

Gość 1988_____
moj facet mnie uderzyl normalnie mnie uderzyl mam wielkiego siniaka pod okiem i mam rozkwaszony nos.. chyba jestem w szoku jeszcze.. mowil ze nie chcial i ze to juz nigdy sie nie powtorzy.. jejku.. nie moge sie pozbierac... czy moge mu zaufac ze to pierwszy i ostatni raz

Gość 1988_____
NO NIE POSRAJ SIE

Gość 1988_____
Poza tym jak ruszysz tym zapewne PUSTYM łbem to zastanowisz sie,czy przemoc w rodzinie faktycznie jest taka zabawna.

Gość anonimowyanonim
1988 to ty jak najszybciej od niego uciekaj!!! zrobil to raz to zrobi to drugi i trzeci i nastepny, tacy ludzie sie nie zmieniaja uwierz...

Gość 1988_____
powiedział ze juz tego nie zrobi wiec uwierzyłam a dokad mam iść pod most?? nie mam nic nawet pracy :( mój dobytek to jedna walizka:, ponadto jestem gruba i brzydka:( kto mnie zechce?