Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilla

moj facet jest dziwny lubi tylko pozycje od tyłu

Polecane posty

Gość Emilla

chce uprawiac sex tylko od tyłu innych pozycji nie uznaje jak ja chce na jezdzca to pozwala mi tak tylko chwile i kaze sie odwrócic do tyłu lubi tylko takie jak tu: http://www.emilosc.com/Sections-article1-p1.html dziwne nie? chyba głownie podniecaja go moje posladki bo jak to inaczej wytłumaczyc???

Gość Emilla
rzeczywiście mam brzydka twarz... :(

Gość chyba lubi dominowac w lozku
lubi czuc przewage nad toba

Gość EmiIla
a może założę dziś maskę p-gaz na pysk i wtedy to go zaciekawi i będzie mnie gładził po tej karbowanej rurze?

Gość Sandris
Na twoim miejscu bym próbowała porozmawiać o tym z partnerem ... przecież seks powinien sprawiać przyjemność wam obojgu ... a nie tylko zaspakajać jego fantazje ... A jeśli nie będzie Cię słuchać ... zawsze można zrobić tymczasowy szlaban na seks :)

u mnie jest odwrotnie, ja uwielbiam takie pozycje a mój partner tylko klasyczną, jej pochodne i na jeźdźca :O

Widocznie jest typem faceta, który chce być macho, dominować i wogóle... Zapytaj go następnym razem którą reklamówkę masz ubrać na głowę, żeby chciał się kochać w innej pozycji: z Biedronki, czy z Netto? :) :) :)

Gość odzywają sie w nim instynkty
pierwotne i lubi to robic jak dzicz...

Gość bro...da
to wcale nie jest takie dziwne!Ja uważam że to wspaniałe że twój facet nie krepuje sie i urozmaica seks-to bardzo ważne,aby nie wkradła sie do łóżka nuda!Troche tylko daje mi do myślenia fakt,że tylko tą pozycje preferuje!!!!!!Powinnaś z nim o tym porozmawiać i powiedzieć mu co Ty lubisz.Racje ma ten kto pisze że w ten sposób ma nad tobą dominacje i to go podnieca!

Gość a masz przy tym
akcie od tylu nogi w rozkroku czy razem ?

Gość leśnik w butach
ciekawe co taki łoś myśli, jak rucha klempę. i w pysk jej nie patrzy. :)

Gość Emillaa
tez wydaje mi sie ze tu chodzi o jedo poczucie dominacji , przewagi moze tez o to ze mam dosc ładny i zgrabny tylek a biust niezbyt duzy i jak leze to \'rozchodzi\' mi sie na boki jak ja leze na brzuchu a on na mnie lezy to mam nogi zloczone a przy innych nie a o co chodzi ztymi nogami?

Jak facet kocha Cię i uprawia z Tobą sex, to raczej nie patrzy na to, że cycki Ci się rozjeżdżają:) czy tam na cellulit czy jeszcze inne... On po prostu widocznie lubi tą pozycję i tyle - chce się poczuć jak samiec, a ty masz być jego samicą...:) I nie wpadaj w kompleksy!!!

Gość Emillaa
lesnik w butach sam jestes głupawym łosiem

Gość lippy75u
A może jest krypto-gejem?? Pamiętacie \"Tajemnicę Brokeback Montain\"??

Gość leśnik w butach
to po co tyłka nadstawiasz. w drugą dziurę też cie smaruje?

Gość Kaska123
a ja lubie te pozycje co podałas w linku no i misjonarska do tego i tak sie składa ze moj facet tez

Gość leśnik w butach
tamara, czy ja tam napisałem że on jej coś wtyka do doopy? zapytałem czy smaruje. bo ja lubię smarować, ale ciebie to bym nie wysmarował :o

Gość
Tamari => dziewczyno, rozumiem, że Cie koles irytuje, ale takimi postami krzywdy mu nie zrobisz, a kompromitujesz się strasznie :o.

Gość leśnik w butach
tamara, bo ci wara całkiem opadnie. apropos, to jakie masz wary? takie łosiowe czy inne? :)

Gość poprostu od tyłu się
najlepiej wali

Gość leśnik w butach
chodzę czasem po lesie i nic mi wtedy nie jest. to jakie masz te cycki? bo o warach to juz chyba mowilaś :)

Gość leśnik w butach
do ciebie mówię tamara. nie obrażaj się, tylko grzecznie zaspokuj moją ciekawość. jak się położysz na plecach, to też cycki ci się "rozłażą".

Gość
Tamari => nawet na durnym forum trzeba trzymać jakiś poziom :P Buractwo szybko wchodzi w krew ;) Pozdro.

Gość Malygos
Ja, uważam że tak mu jest po prostu łatwiej i to że tak lubi to nie jego wina,ale spróbuj go namówić, do innej pozycji.

Gość leśnik w butach
od tyłu fajnie widać doope, tamara jaką masz doopę? i powiedz czy sama sobie wtedy wtykasz fiuta? bo ja np. tak lubię. :)

Gość Malygos
A co do konfliktu Tamari i Leśnika to uważam że nie powinniście robić jazdy na poważnym forum erotycznym, bo dziewczyna faktycznie ma problem.

Gość Malygos
A ja też czasem chodzę po lesie jakieś 1 może 2 raz w tygodniu, i bardzo to lubię.