Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogę jeść

Od kilku dni mam jakiś jadłowstręt.

Polecane posty

Gość nie mogę jeść

Nie mam apetytu, nie odczuwam głodu, mam ściśnięty żołądek. Czasem boli mnie ten żołądek, trochę piecze i wczoraj przez cały dzień miałam biegunkę. Zatrułam się czymś? Mam mdłości, kiedy myślę o jedzeniu, ale nie wymiotowałam. Lekarz odpada, bo jestem w pracy, a po południu przychodnia zamknięta.

Gość nie mogę jeść

Gość kate=
moja babcia miala taki jadlowstret i biegunke rowniez,okazalo sie ze ma raka w twoim wypadku odpukac ....ale radze abys poszla jak najszybciej do lekarza!!

Wyhląda to raczej na jakieś "zwykłe" zatrucie pokarmowe, grypa żołądkowa czy coś... Zrób sobie 1 dzień głodówki, potem zacznij jeść jakieś sucharki i inne lekkostrawne rzeczy. Zażyj Nifuroksazyd (to jest na wymioty i biegunkę) - jak się ładnie uśmiechniesz w aptece to dostaniesz bez recepty

Gość lolitaaaaaaa
tez tak mialam na sama mysl o jedzeniu zygac mi sie chcialo. to cialo sie broni i oczyscza bo pewnie zjadlas cos niedobrego

Gość lolitaaaaaaa
albo ciaza:~)

Gość nie mogę jeść
W ciąży na pewno nie jestem. Biegunki też już nie mam. Tylko pobolewa mnie ten żołądek i nie mogę jeść. Dzięki za odpowiedzi. Obiad co prawda zjadłam, ale mniejszą porcję. Tylko ten ból mnie niepokoi.

Gość obżarłaś się w świeta

nie przesadziłas przypadkiem z alkoholem w sylwestra?;) ja tak zrobiłam, a potem mój organizm odmówił współpracy i nie było nawet mowy o jedzeniu:o