Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

specyficzna

bałwanek z przodu, czyli wątek jak tysiące innych...

Polecane posty

Gość Mieszana
Polecam bieganie, skakankę i dietę. Ciężko "zwalić" z oponki! Cierpliwości.

Gość Mieszana
A brzuszki i 6 W to tylko mięśnie wyrobią :)

cześc ;) Ja wczoraj miałam dzień totalnego kryzysu jedzeniowego i zjadłam kilka zakazanych rzeczy. A później jeszcze byłam na imprezie, a wiadomo- alkohol to mnóstwo kalorii! :O Ale dziś juz jest super, znów pozytywne nastawienie do odchudzania i wiara w to, ze się uda ;) A jak u Was? Jakieś pierwsze efekty? Bo ja mam wrażenie, że mi troche brzuch zleciał, tzn nie mam takiego nadętego.

Gość roseee
to może na narty, suuuuuuper śnieg!!

mam wrażenie, że brzuszek jest mniej wystający a przede wszystkim nie czuje już tego poświątecznego przejedzenia, pewnie troszkę wody straciłam :) zawsze tak jest na początku Muszę Wam powiedzieć, że te kropelki z grejfruta działają, pierwszego dnia tak mnie strasznie mdliło i głowa mnie bardzo bolała, przeczytałam ulotkę i się okazuje , że to efekt wypłukiwania toksyn do krwi z narządów. Czytałam tu gdzieś na forum, żekobietka zgubiła 12cm w pasie ćwicząc A6W, też chcę spróbować tylko muszę kogoś jeszcze zwerbować :)

Ja polecam hula-hop. Nie tak wyczerpujące jak A6W a daje super rezultaty. Jak regularnie kręciłam to miałam ślicznie zarysowaną talie (no ale kiedy to było? :P) Teraz do tego wracam. Dziennie 15-20 minut kręcenia. Kiedy się ważymy? I gdzie reszta dziewczyn?

szkoda , że nie mam hula hop, ale z tego co pamiętam z dzieciństwa nigdy mi to nie szło ;) może jutro?