Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znosze materialistek

dziewczyna wymagajaca ze facet zawsze bedzie za nia placil to pasozyt

Polecane posty

inaczej takiej nazwac nie mozna :-o czesciej powinien placic mezczyzna ale nie moze byc tak, ze facet tylko placi a dziewczyna korzysta i nic nie daje od siebie... pasozyty trzeba tepic w zarodku :-p

Gość sprawiedliwa jedna
tęp. Tylko nie licz na drugą randkę :P

Gość jestem za
:o pasozyty na pal

co ma znaczyć tekst TYLKO NIE LICZ NA 2 RANDKĘ ? dlaczego dziewczyna ma nie dołożyć się do rachudnku ? nic dziwnego, że ci co maja najwiecej kasy maja najwieksze branie u szmat :-o

Gość sprawiedliwa jedna
nie jestem materialistką, zawsze płaciłam za siebie. Ale z facetem który uważał to za niezbędne ( takie podejście jak twoje) umawiałam się tylko1 raz :P. Nic mnie bardziej nie drażni niż sknerstwo z założenia

fisiowna - fajnie, że ze mną się zgadzasz miło, że kobieta z krwi i kości podziela moje zdanie :-P materialistka to PODGATUNEK KOBIETY :-o

Gość czasy księżniczek minęły
Hmm Dziwna jest ta mentalność niektórych Polskich kobiet z jednej strony chciwe są i wykorzystują facetów materialnie do skraju możliwości. Z drugiej zaś strony czują się jak wyemancypowane feministki, które chcą być niezależne i wolne. Czy umiem gotować to nie średniowiecze ? Kochane albo zabierzcie się do sprzątania, usługiwania seksualnego, rodzenia dzieci itd... Albo badzcie w miare rozsadne i odpowiedzialne, szczegolnie jesli zarabiacie niemale pieniazki :) Znam ja takie kobiety ktore zarabiaja wiecej niz ich facet a i tak wykorzystuja go maksymalnie, jest ich kilka a wiekszosc z nich jest nieszczesliwa i wciaz nie potrafi znalezc sobie faceta. For your consideration ladies ;)

Gość sprawiedliwa jedna
sknerus to podgatunek mężczyzny :P

tzn nie potrafia znalezc sobie faceta na dluzej, bo nawet najwieksze pantofle z czasem dochodza do rozsadnych wnioskow, a czas leci...

Gość ewisxxx
kobieta ma prawo do jednego piwa dziennie na koszt faceta, jerśłi się chętnie daje to może dwóch

Gość khkkj
facet zaczynasz niewieścieć. sprawdż szybko czy nie rosna ci cycki.

oczywiście jeśli kobieta zarabia mniej od mężczyzny, to oczywiście inna jest to sytuacja. Tylko bez blacharskiej przesady :) Ogolnie rzecz biorac szanujcie sie dziewczyny, szanujcie tez swoich facetow ;)

a kobieta która uzależnia spotykanie się z facetem od kasy to dziwka :)

buahahahaha... smieszni jesteście..i wiadać po tych wpisach ze mocno zakompleksieni... :P

Gość a ja powiem tak....
ja nie pracuje(studiuje), moj facet tak, i zawsze to on placi, kiedys na poczatku probowalam ale potem byl zly no i ogolnie nie pozwala mi za siebie placic, materialistka nie jestem, on ma firme i nie powiem, ma sporo kasy ale nigdy nie probowalam tego wykorzystywac, poza tym to wolalabym zeby mial normalnie platna prace lub zeby studiowal dziennie, nie wiem czy wiecie o co chodzi, chcialabym zebysmy do wszystkiego RAZEM dochodzili po slubie, nie chce przyjsc jak taka lala na gotowe ;( z autorka sie zgadzam ale mysle ze trzeba jeszcze wziac pod uwage to czy oboje pracuja i stan majatkowy

Gość a na pierwszym spotkaniu
np przy kawie facet ma zaplacic za kobiete czy kobieta placi za siebie? jestem kobieta

Gość khkkj
faceci niech się sami szanują i nie stękają bo to żałosne. a ty królewno przeminięta nie bądź taka desperatka. wydaj tą swoją kase na fajny ciuch, kosmetyk solarke itp to znajdzie się facet ze z maślanymi oczami będzie za ciebie płacił kopciuszku hahah

Ja nie jestem femistka, ale tez nie wymagam płacenia za siebie 😠 Płacenie za kogoś to albo miły gest, albo obowiązek, jak kogoś gdzieś zapraszał :P

a ja powiem tak... no i wlasnie takie podejscie mialem na mysli :) z tym taka co leci na kase to dzi** przepraszam - ponioslo mnie :) Spadam do pracy ...

Gość jesli facet jest sknera
to dziewczyna przegralal zycie, nigdy nie dostanie kwiatow, nigdy nie dostanie prezentu godnego sibie, nigdy nie poczuje sie jak parwdziwa kobieta wspolczuje

Gość ewisxxx
kobieta ma prawo do darmowych posiłków kiedy w seksie daje z siebie wszystko !

Gość kasia blachara
zgadzam sie z TOba ewisxxx ;P

Gość a ja powiem tak....
ewisxxx nie martw sie i nie zlosc, kiedys znajdzie sie dziewczyna ktora Cie pokocha :p

Gość bez sensu ten temat
i pewnie założył go facet którego nie stać na kawe. A niektóre dziewczyny też mają tu ciekawe podejście do życia -daje mu dupy to niech on za mnie płaci. żałosne

Gość pikfon
kobieta która robi tylko lody powinna dopłacać facetowi za pobrane białko

Gość no cóż..
Hmm.. nie chcesz płacić, to nie zapraszaj - proste! :O Poczekaj, aż ona Cię zaprosi ... Kto wie? he, he :P Poza tym, na początku on powinien płacić, potem może być inaczej .. Ale na początku, jak czeka, aż zapłaci za siebie, to znaczy, że traktuje ją poważnie... I raczej kiepsko się zapowiada ... Bo skoro nie zależy mu na tym, aby pokazać klasę, tzn. że w ogóle mu nie zależy ...