Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Emigracja przyczyna rozwodów

Polecane posty

nie wiem, nad czym tu się rozwodzić, przecież to oczywiste, że rozłąka prowadzi do rozpadu związku

Przykre ze ludzie musza szukac pracy poza granicami Mieszkam z mlodym malzenstwem,ich córka nie widziala ich od wielu miesiecy,to nie wplywa dobrze na rozwój dziecka,wiek kilku lat jest najwazniejszym okresem rozwoju dziecka

Gość no i dlatego Donek
zapowiedział rychły powrót emigrantów, którzy zanim wrócą rozwiodą się, na emigracji ożenią się, wrócą i znowu rozwiodą i znowu ożenią się; i to jest europejskość, a nie tam jakiś kot pod stołem i brak prawa jazdy....

Gość qwertz idź spać bo pier...isz

hm...troche prawdy w tym jest ale........ przyczyną nie jeste emigracja tylko droga jaka szli przez zycie ludzie w związku :)...wiadomo drogi bywają rozne To te wyboiste powoduja rozpad wykorzystujac wlasnie emigracje

Gość jakjanielubie
a mi kabel---nie powiesz mi że dłuższa rozłąka nie działa na niekorzyśc związku!To zawsze jest złe...

napisalem tylko ze wg mnie emigracja nie jest przyczyna rozwodow...tylko to kim sa ludzei dla siebie tuz przed emigracja jednego z nich Rozlaka? to juz inny temat, nie zawsze musi byc zla ...czasami potrafi zwiazek zcalic

Gość YU789
ROZŁĄKA NIGDY NIE ZCALI ZWIĄZKU!chyba że bardzo krótka....bardzo dłuższa zawsze działa na niekorzyśc..........

zgadzam się już nawet znaczenie słów - związek i rozłąka są przeciwstawne i nie idą w parze

ja się zgodzę z kablem - to nie sama emigracja jest przyczyną. co najwyżej ułatwieniem, a już na pewno jeśli źle się działo w związku i wtedy część pary wyjeżdża. wtedy najłatwiej o decyzję "z nami koniec". andrzej - nie kilku lat, tylko 0-3 :)

moze ujme to w ten sposob......... czasami ludzie sa bardzo blisko siebie, ale nie sa razem.... Czasem sa daleko od siebie ale zawsze bedą razem :)

Gość 678uj0
debilne rozumowanie.........

Gość 678uj0
nie....dla kogoś dla kogo rozłąka jest po prostu wygodna....

Gość khjljljkpjkjjj
a ja znam przypadek gdy praca za granicą trwała trzy lata , on przyjezdzał do rodziny trzy razy w roku , fundusz rodzinny podreperowany i to sporo a oni na nowo zakochani ( i daje sobie głowe uciąc ze zdrady nie było )

Gość khjljljkpjkjjj
a mi kabel usb---> swieta prawda !!!!!!

Gość khjljljkpjkjjj
jes !!!! brawo dla kabla i hellis........... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!