Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerwa miedzy palcami 89

ak strac sie bardziej smiałym ?bo to juz przechodzi wszelkie pojecie

Polecane posty

zamiast isc dzisiaj do szkołypochodziłam calagodzine po miesci a potem przyszłam do domu i powiedziałam rodzicom ze prawie nikog nie ma i nie hcce mi sie tak samej siedziec na lekcjach wkurzyli sie troche no ale trudno :O a nie poszłam bo nie było mojej koleżanki boje sie isc do szkoły ze bede sama siedziec pod sciana i kazdy sie bedzie na mnie patrzył :( 😭

a bardzo nienormalne to zachowanie jest ? :O

tak! przeciez w klasie są też inne osoby. nie rozmawiacie ze sobą? może dosiadłabyś się do kogoś, albo ktoś do Ciebie?

Jak ja to znam... :D Z tego się wyrasta (przynajmniej ja wyrosłam;) ). Teraz mogę sobie stać sama, bo już sama to wolę :classic_cool: Jeśli chcesz to zwalczyć, to zacznij od miłych, drobnych gestów-uśmiech do sprzedawcy, dobre słowo dla koleżanki :P Poza tym, na pewno w klasie masz kogoś nieco odepchniętego, to pogadaj z nim :P może okazać się sympatyczny :D Ale uważaj na ludzi, bo jak coś się niemilego wydarzy, to znowu się zamkniesz ;)

no może to być tylko chorobliwa nieśmiałość a równie dobrze może to być początek fobii społecznej, która utrudni ci życie

nie wiem moze i by ktoś podszedł:O rozmawiam z nimi ale kiedy jestem sama to sie cholernie denerwuje albo sise nie odzywam albo gadam jakies głupty no i ludzie to widza i wola nie podchodzic kto chce sie zadawac z wariatka 😭 to przez tą długa przerwe jak juz sie "wkrece" to jest w miare normalnie ale dzisiaj nie dałabym rady jeszcze bym sie poryczała