Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obity baniak

Zrobiłem sobie kuku w główke a teraz się boje

Polecane posty

Gość obity baniak

W sylwestra przesadziłem z alkoholem czego skutkiem było niezwykle intensywne i bliskie spotkanie mojej głowy z brukiem, i pewnie bym o tym niefortunnym wydarzeniu zapomniał gdyby nie: ból głowy (ten ból to dziwne uczucie) lekkie mdłości czy kłopoty z zaśnięciem Jak sądzicie iść do lekarza? Co prawda nie mdleje ale dziwnie się czuje, a wyczytałem że klarowne objawy ze strony organizmu iż siedzi w tobie np skrzep mózgu trzeba trochę odczekać... ...jak myślicie :-/ ??

Gość barbara87s
no ja myślę że to może być lekki wstrząs mózgu.powinieneś pójść do neurologa !

Gość jasnns
takie objawy wymagaja wizyty u lekarza co ty gadasz o skrzepie moze byc krwiak, ktory moze peknac i spowodowac smierc trzeba zrobic komputer glowy

Gość jasnns
po normalnym uderzeniu nie ma prawa byc takich objawow

Gość obity baniak
Wyjasnij mi różnice między skrzepem a krwiakiem :-P Kurcze, to chyba ide do tego lekarza :-/

Gość jasnns
krwiak to taka torebka z krwia masz ja na rece jak sie uszcyzpniesz skrzep to zaschnieta krew kiedy juz nastapilo lrwawienie ale krwawienie w obrebie mozgu jest niebezpieczne bo moze zniszczyc fragmenty mozgu, spowodowac padaczke, paraliz tak jak z wylewem nie ma co tlumaczyc-zapierdalaj do lekarza i popros o komputer mozgu

Gość barbara87s
nie rób więcej ku ku