Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ideal facecika

Ideał faceta.

Polecane posty

Gość Ideal facecika

Mam już swoje lata i z moich obserwacji wynika ze laski takie ok 20-27 lat lecą na takich facetów: - 180 - 190 cm. - ciemne najlepiej mocno piwne oczy - ciemne włosy, najlepiej ciemny brąz, krótki aczkolwiek takie z których można zrobic małą fryzurkę. - pewne siebie, zdecydowane spojrzenie - białe ząbki i tajemniczy uśmiech - dopasowane ubrania do stylu, okazji, sylwetki Coś w tym stylu: http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/D20061003/2276_376899361_hugo_new_campaign___paysage_H181345_L.jpg Czy tacy faceci mają szanse u każdej?? Z moich obserwacji wynika ze tak. Czy blondyni nie mają już szans?

Gość BBBBBBBBBBBBB
ten link jest pusty!!! p.s. nie przepadam za blondynami ale za to wole błekitne lub zielone jasne oczy u faceta:)

no nie powiem, cechy podane w poście autora są ciekawe i faceci, którzy je posiadają często podobają się kobietom, ale nie jest to regułą, że akurat tak musi wyglądać atrakcyjny mężczyzna. Znam wielu, którzy nie odpowiadają temu opisowi a mają powodzenia u kobiet i według nie wyglądają bardzo fajnie a co do ideału - nie ma takowego

ideał to pojęcie względne - to co się podoba jednej kobiecie, nie musi się podobać drugiej (i w istocie często tak jest - na szczęście ;) )

Gość QQQQQnnnaa
musi miec "cos" oczy mu sie musza smiac fryzura taka rozkopana musi umiec sie ubrac pewny siebie

Gość calineczka4444
nic takiego nie istnieje ,fikcja

Gość coca cola ona
dla mnie tylko szatyn o koniecznie jasnych oczach! niebieskie szare zielone i wysoki!

kaskaaaa chyba za bardzo sie przejmujesz, Ty napewno tez masz swoj typ faceta na widok ktorego hmm no niewiem miekna Ci kolana.

Gość mała miiiiiii
Went Miller ma to co powinien miec ideal_ sliczny usmiech..przeszywajace tajemnicze spojrzenie... taki slodki dran:) w Prison Break jako Michael wymiata:)

Gość mała miiiiiii
popieram Brad Pitt zaraz na 2 miejscu po Wencie Millerze:) a z polskich podoba mi sie Małaszynski:)

Gość ten opis to
opisuje mojego Mężczyznę :) I zgadzam się z tym w zupełności. "Prawie ideał", bo ideałów nie ma :)

Gość SAE
tak, to moze byc ideał ale podają mi tez sie blondyni, nie ważne jaki kolor, tylko jak ta osoba z tym kolorem włosów i oczu wygląda ;) i nie musi miec tajemniczego uśmiechu hehe