Adunia 0 Napisano Styczeń 2, 2008 mam pewien problem.Powinnam dostac okres a zamiast tego mam skrzepy na bieliznie i jak robie siku to krew na papierze,pierwszy raz sie z czyms takim spotykam.Była chora teraz i brałam antybiotyki i zastrzyki.To moze byc przez to?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak wg ciebie Napisano Styczeń 2, 2008 wygląda miesiączka? Przecież to co opisujesz to okres normalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adunia 0 Napisano Styczeń 2, 2008 mam nadzieje ze to nie sa objawy ciazy???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak wg ciebie Napisano Styczeń 2, 2008 najwyżej masz trochę zwiększoną krzepliwośc krwi przez te leki i może siedzący tryb życia w święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adunia 0 Napisano Styczeń 2, 2008 ale mi krew w ogole nie leci.Nosze wkładki od kilku dni i nie ma na nich krwi,czasami kropelka.Tylko w ubikacji zauwazam ta krew... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach