Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzadniqsw23

jakie pozycje są wygodne w ciazy.?

Polecane posty

Gość porzadniqsw23

mi jakos rzadna nie pasuje:(w kazdej sie mecze i boje sie o malensto!!

sprawa wybitnie indywidualna. Wprawdzie jestem dopiero w 13 tygodniu, ale najwygodniej mi jest, gdy leżę na którymkolwiek z boków :). Wielokrotnie czytałam i słyszałam, że lepiej wybierać bok lewy w zwązku z lepszym dotlenieniem ciąży. Nie wiem jakie są medyczne podstawy tej tezy. Ja wybieram raz lewy, raz prawy bok. Nie wiem czy Tobie się to akurat spodoba :) Pozdrawiam i powodzenia

Gość porzadniqsw23
ale mi chodziło o seks!!!!!!!!!!!11

ach o seeeks :) hahahaaa to też WYBITNIE indywidualna sprawa, powinnaś sama wyczuć :) tak też powiedziałam w Twoim nowym topiku

Gość czytalam przed chwila o tym ar
tykul w gazecie:) wiec na samym poczatku mozecie "normalnie"(on na gorze ty na dole, a on moze sie wspierac na przedramionach) pozniej mozesz ty byc na gorze;) na koncu ciazy wskazana bylaby "lyzeczka" a do czasu, gdy brzusio Ci nie ciazy;) mozecie to robic na stojaco:) jak se cos przypomne to napisze:)

laska o seksie zapomnij, bylo fajnie raz ale sie skonczylo, teraz abstynencja pzrez 9 miesiecy i troche... hihhihi

no w końcu dziecko najważniejsze, nie? hahahahaha :D w sumie nieporozumienie fajne :) autorko, niech się na Ciebie chłop nie kładzie tylko zadrze Twoją pupę wyżej i ... jakoś tak niech zostanie bardziej w pionie :) i usiądzie na kolanach... nie wiem jak Ci to opisać :P to może po prostu od tyłu...?

Gość czytalam przed chwila o tym ar
a o tym dotlenieniu to prawda, czytalam gdzies ze lepiej na prawym, ale nie wiem:)

lipenka latwo Ci sie mowi, jak dziewczyna ma problem to sie nei da, ja jaks niewydarzona jestem bo od samego poczatku ciazy nie ma dla mnie odpowiedneij pozycji, najpierw wcale mi sie nie chcialo, a potem jak jzu sie chcialo to brzuch za duzy, to zmeczenie, a poza tym moja pipka taka sucha jak nigdy i to se ne da juz 8 miesiac :(:(:(:( niestety taka prawda, mnie nie odpreza wcale seks ktory boli jak cholera zarowno mnie jak i mojego chlopa :/

No w sumie każda kobieta jest inna, ja dotychczas miałam szczęście nie mieć problemów poza mdłościami, które rzeczywiście mogą zniechęcić do wszystkiego.