Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka jedna zołza

SZCZESLIWA i ZARECZONA!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pomaranczowsza
u mnie sie nikt nikomu w ramach niespodzianki nie oswiadczal, tylko podjelismy razem decyzje o wspolnym zyciu, bo sie fajnie razem dogadujemy :) a ty nie wiedzialas, ze bedziecie razem tylko facet ci zrobil niespodzianke ze sie tak cieszysz?

Gość na sylwestrze gdzie bylam
jedna para sie zareczyla tuz przed polnoca. orkiestra przerwala grac i zapowiedzieli, ze pawel ma cos waznego do powiedzenia asi no i jej powiedzial. dal pierscionek i bukiet roz. ja natomiast nie zareczalam sie w sylwestra a w sierpniu, a w tym roku w sierpniu slub. chociaz nie planowalismy slubu jak sie zareczylismy. planowalismy do "kiedys tam" no ale stwierdzilismy ze dlaczego by nie teraz. i chyba jakis cud sie stal, ze sala ktora chcielismy miala jesszcze wolny termin miedzy majem a pazdziernikiem bo normalnie to u nas wszystko w tym terminie juz pozajmowane i zapisuja sie na 2009 rok!

Gość koteccek
Na sylwestrze na ktorym bylam z mezem rowniez byla taka akcja. Facet przy wszystkich poprosil o reke swoja dziewczyne . Ja nie wiem tylko czy on cokolwiek pamietal nastepnego dnia :) Pod koniec imprezy po prostu \"zasnal\" na kolanach narzeczonej. Jedno jest pewne ja nie chcialabym takich zareczyn. Gosciu po prostu sie spil

Gość koteccek
masz racje sękata. Zal mi bylo tej dziewczyny, chociaz tak bardzo sie cieszyla, plakala i obdzwaniala juz cala rodzine oznajmiajac im, ze wychodzi za maz.

ja coś podejżewałam , że w Paryżu może się coś wydarzyć, ale póżniej myslałam, że się jednak myliłam. A tu ciach i on mi się oświadczył... ajjj i to jeszcze w taki sposób jak to sobie wymarzyłam :D

Gość ja wiem ze on mi sie oswiadczy
dzis :) ale on nie wie ze ja wiem :D