Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość źle się z tym czuję...

stało się i co?? czy to głupota, że się tak zadręczam, czy są powody??

Polecane posty

Polecam szczególnie czasopismo MIłujcie się -mogę Ci podesłać w prezencie..:-) To najlepsza pomoc duchowa...i masa świadectw takich osób jak Ty... Jak to dobrze, że sa jeszcze takie mądre osoby jak Ty! Trzymamy z Mężem kciuki za Was-wspomożemy modlitwą:-)

Gość o rany jakieśmoherowe berety
sie tu wdarły czy co?? TO ŻE KTOŚZ KIMŚ WSPÓŁŻYJE WCALE NIE ZNACZY Z ENIE MA TAM WIĘZI DUCHOWEJ JAK TONAZYWASZ ALBO żE SEX JEST NAJWAżNIEJSZY. JA SADZE ZE TO TY SIE PRZEKONASZ JAK SZYBKO TAKI ZWIąZEK SZYBKO MOZE RUNąć- GDZIE NIE MA SEXU TYLKO JAKIEś PRZETRZYMYWANIE SIE I UDAWANIE ZE NIE MACIE POTRZEB. TO JAKAś KATORGA-ASCEZA-PO CO???? KSIężA WAM W GłOWIE NAMIESZALI...?? SEX WCALE NIE WYKLUCZA WIęI żADNEJ ANI MIłOśCI-WRęCZ PRZECIWNIE-TYLKO MIłOść+PRZYJAźń+SEX DAJE PRAWDZIWą PEłNą MIłOść.

Gość źle się z tym czuję...
Narnijka :) dziękuję Ci Kochana :) :) :) a już myślałam, że jestem jakimś wynaturzeniem, bo trzeba przyznać, że nie wiele par decyduje się na czystość przedmałżeńską. A to mój e-mail: migotkkka@wp.pl Pozdrawiam serdecznie

ok:-) już napisałam parę słów-lepiej tak...bo tutaj-jak sama zauważyłaś-różnie bywa..

Gość Ludzi e uwaga na
sekty!!!