Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Scooby

nie pójdę do pracy..

Polecane posty

Nie chcę mi się iść jutro do roboty, wiem,że to banalne,ale po beznadziejnym sylw mam lenia, doła o głębokości rowu tektonicznego, kto jeszcze? Szukam motywacji, by rano wstać, zwlec się z łoża.. :-(

Gość fajną masz prace
ze dzisiaj mieliscie wolne :(

eee.. wiem, ale w szkole przynajmniej ciekawie było.. a jutro nuda.. jeszcze mam kaca moralnego po sylwestrze :-P.. i jak tu wzbudzić w sobie chęć?

Strzel browara. Rozjaśni Ci umysł i znajdziesz w głowie 100 wymówek dla lekarza :P, poza tym masz przecież świerze urlopy :D, weź 2 na żądanie i do końca tygodnia masz pracę z głowy ;)

Heh, mialam dzisiaj rano ten sam problem. tak bardzo nie chcialo mi sie wywlec z wyra.. Ale pomyslalam sobie - nie bedzie pracy, nie bedzie kasy ;) i zadzialalo :D

dla studentów? ja kochałam studia, niemal siłą mnie musiel wyciągać z uczelni.. tak wrosłyśmy z kumpelą w fotele na korytarzu ;-) a w pracy sami nudziarze, zrzędy.. :-P, kasa marna, urlop wzięłam, bo za miesiąc wyjeżdżam.. ech.. idem po wino, może faktycznie warto..

ech.. pedro, jak mam poważnego doła, a nie tylko lenia, w łikend będzie jeszcze gorzej.. masz doła = nic ci się nie chce :-(