Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notenmteges....

jak spalić tłuszcz z ramion?

Polecane posty

Gość notenmteges....

jakie ćwiczenia?

bardzo ciezko, jedynie co mozna polecic to cwiczenie miesni tych parii ale ciezko to tak opisac jakie wykonywac ja znam sporo, bo chodze na silownie, ale nie wiem czy zrozumiesz sa to wszystkie cwiczenia gdzie prostuje sie rece do tylu, z pozycji zgieciowej, np. 1/pompki, 2/ albo bedac w pozycji na pieska, trzymasz reke zgieta w lokciu przy boku ciala, trzymasz w reku jakis odwaznik, moze to byc nawet butelka z piaskiem i prostujesz reke wzdluz ciala ku gorze 3/ nogi na podlodze, opierasz wew strone dloni o lozko czy krzeslo, jestes w pozycji plecami do lozka i robisz takie pompki tylem, to tak jakbys siadla przy lozku na podlodze, oparla rece o siedzenie i podnosila sie sila rak do gory 4/ siedzisz z wyprostowanymi plecami, jedna reka /z odwaznikiem w dloni/ do gory jakbys chciala dotknac sufitu, na lini ciala, nie dalej, przytrzymujesz ta reke druga pod lokciem /ta druga reke masz za glowa a nie z przodu glowy/ i tez prostujesz reke ku gorze i zginasz

Gość ziommal
ja chodze tez na siłownie i mama lespzy sposob zeby spalic tłuszcz z ramion 1.wyciskanie hantli 15 razy 6 serii 2. unoszenie hantli bokiem 15 -6 serii 3 uszoszenie hantli przodem 90 stopni 15-6 kaptury 25-5 serii odpoczynek miedzy seriami 45 sek

Gość ankakkkhh
Nie da się spalić sadła miejscowo. Chcesz odchudzić brzuch? Biegaj, pływaj, jeźdź na rowerze. Chcesz odchudzić ramiona? Biegaj, pływaj, jeźdź na rowerze. Chcesz odchudzić tyłek? Biegaj, pływaj, jeźdź na rowerze. Itd., itp.

Gość zzsdww
Największe suplementy kosztują najmniej u nich swiatsupli.pl. Do tego najszybciej wprowadzają nowości z rynku światowego, co uznaję za jeden z największych plusów. Ja sposoby suplementacji zmieniam mniej więcej, co trzy miesiące, aby nie przyzwyczajać organizmu do konkretnych składników. Trzeba po prostu poeksperymentować czasami nad organizmem.