Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jury2008

Oskary kfeterii 2007

Polecane posty

No to zaczynamy :-D , głosujcie. 1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: 2. W kategorii ciota roku nominowani są: 3. W kategorii fajna laseczka niminowane są: 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są: 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: 8. W kategorii kompromitacja roku: 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): 10. W kategorii słynna część ciała: 11. W kategorii akcja roku: 12. W kategorii tekst roku: 13. W kategorii temat roku: 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: 17. W kategorii analfabeta roku: 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: 19. W kategorii para roku: 20. w kategorii debiut roku: 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku: 22. W kategorii malkontent roku: 23. W kategorii NETOMANKA roku: 24. W kategorii najlepszy nick żeński: 25. W kategorii najlepszy nick męski: 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: A może jakieś sugestie co d nowych kategorii?

Gość łączenie . tematów . forever.
powtórka z rozrywki czyli nadeptujemy wciąż na te same grabie :)

Gość ja pitole ..................
za duzo kategoriii napracowales sie

10. W kategorii słynna część ciała: tzytzki 12. W kategorii tekst roku: pokaz tzytzki, przegrales zycie 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: idealista 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: nie ma takich :D 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku: przerwa między palcami vel beznadziejna osoba 22. W kategorii malkontent roku: jak wyzej 24. W kategorii najlepszy nick żeński: antoinette, kluska , prettyinscarlet 25. W kategorii najlepszy nick męski: przedłużacz orgazmow

1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: POZDRO 600 :classic_cool: 2. W kategorii ciota roku nominowani są: IDEALISTA Z MARSA :O 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: MYREVIN :D :D :D 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: IDEALISTA Z MARSA :O :O 8. W kategorii kompromitacja roku: IDEALISTA Z MARSA :O :O 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): hahahah w tamtym roku ja wygrałam i do dzisiaj nie wiem dlaczego :D :D :D :D :classic_cool: 10. W kategorii słynna część ciała: TZYTZKI zaiste :D 13. W kategorii temat roku: CZY JESTEM W CIĄŻY ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: IDEALISTA Z MARSA :O :O 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: WIELBICIEL 70 B ;) 20. w kategorii debiut roku: IDEALISTA Z MARSA :O :O 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku: IDEALISTA Z MARSA :O :O

Gość NOMINATOR
W kategorii fajny koleś nominowani są: Pozdro600 W kategorii fajna laseczka niminowane są: Podszywacze W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: *Idealista z Marsa, W kategorii ciota roku nominowani są: *Idealista z Marsa W kategorii NETOMANKA roku:*Idealista z Marsa

teoria- myślę, że idealista powinien dostać oskara za całokształt twórczości, albo złotą malinę :D

Robaczek ---> on to powinien dostać dożywotniego bana :O :P :D

Gość do teoria
Kobieta wierzy, że 2+2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę. quote zajebisty !

to ja też pogłosuje . musialam czasem dwukrotnie:D najwyzej mnei nie wezmiecie pod uwage:D 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: a ja wygrałem życie, Faith Hope Glory 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: Kasia_19 , Smutna Pusia 10. W kategorii słynna część ciała: tzytzki , no i jeszcze tyłek Skalskiej (?):D 12. W kategorii tekst roku: zjedz sobie draża, przegrałeś życie 13. W kategorii temat roku: Fatalne zauroczenie, on jest księdzem 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: Ssssilly Maggot 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: Myrevin 19. W kategorii para roku: Stańczyk i niepamietam kto!!:) 24. W kategorii najlepszy nick żeński: lusesita de.. 25. W kategorii najlepszy nick męski: przedłużacz orgazmów 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: Bejbe lilly i Delicious

teorio muszę się z tobą zgodzić :D powinien dostać i bana i bon do biedronki na 5,45 :) starczy na 2 paczki draży i 2 piwa :D

do teoria => tenks ;) ;) Robaczek :D :D :D :classic_cool: jak mówisz zaiste :D

Gość gość
W kategorii fajny koleś nominowani są: Pozdro600Eeeeeeeeee............?????????:D:D:D🖐️

hahhaha :D :D :D Pozdroo ciesz się że głosa masz a nie wybrzydzaj :P :D

Gość lusesitka to fajna doopka
powinna wygrac:) i oczywiście Czarnulka laseczka za urode😘

1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: pozdro 600 2. W kategorii ciota roku nominowani są: mam 22 lat i nigdy nie miałem dziewczyny 3. W kategorii fajna laseczka niminowane są: ladacznica 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: wielbiciel 70b 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: Idealista 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są: beznadziejna osoba, w porywach przerwa miedzy palcami 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: ja :classic_cool: 8. W kategorii kompromitacja roku: Idaelista 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): Bejbe Lilly 10. W kategorii słynna część ciała: tzytzki 11. W kategorii akcja roku: nie trzeba się logować za każdym razem :D 12. W kategorii tekst roku: przegrałam życie 13. W kategorii temat roku: czy jestem w ciązy?? 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: dużooo 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum:jw 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: 17. W kategorii analfabeta roku:dużo pomaranczek 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum:Myrevin 19. W kategorii para roku:Bejbe Lilly i Pedro :D 20. w kategorii debiut roku:oooo nie wiemm 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku:beznadziejna osoba 22. W kategorii malkontent roku:Idealista 23. W kategorii NETOMANKA roku:Bejbe Lilly 24. W kategorii najlepszy nick żeński:pól dupy zza krzaka 25. W kategorii najlepszy nick męski:przedluzacz orgazmow 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji:wszyscy z forym DIETY

Gość hernan-gargamel
to pan nad pany kategoria 28.

Gość sa tu takie dwa lahony
5- delicious, bejbe lilly, ugh 6- barometr przegranego zycia, podszywy:classic_cool: 8- patrz punkt 5 21- beznadziejna osoba we wszystkich postaciach:D 26- patrz punkt 5 i 8

. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: Pozdro600 2. W kategorii ciota roku nominowani są: Idealista z Marsa 3. W kategorii fajna laseczka nominowane są: Czarniejsza Niż Mrok 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: Wielbiciel 70B 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: Idealista 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są: Myrevin 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: Luśka :) 8. W kategorii kompromitacja roku: Idealista... 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): Oranżadka 10. W kategorii słynna część ciała: Tyłek Skalskiej 11. W kategorii akcja roku: wygwiazdkowane przekleństwa :P 12. W kategorii tekst roku: przegrałeś życie 13. W kategorii temat roku: czy jestem w ciąży 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: Lusesita 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: Idealista, Oranżadka 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: Lady In Red21 17. W kategorii analfabeta roku: podszywacze :classic_cool: 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: Wielbiciel 70B 19. W kategorii para roku: Matylda i ten jej fagas nie wiem jak mu było :P 20. w kategorii debiut roku: Beznadziejna osoba 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku: Andrzej z Biłogoraja/Aleksandrowa 22. W kategorii malkontent roku: Beznadziejna 23. W kategorii NETOMANKA roku: Idealista 24. W kategorii najlepszy nick żeński: Kulaj Czukerek 25. W kategorii najlepszy nick męski: Przedłużacz Orgazmów 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: Te z ciążowego

Pierwsi liderzy :-D 1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: pozdro 600 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: Idealista 10. W kategorii słynna część ciała: tzytzki i kolejny raz 25. W kategorii najlepszy nick męski: przedluzacz orgazmow

Gość 29. W kategorii cymbał roku
ginorossi, brawa...

Gość gość
Ok, głosuje:1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: Lusesita2. W kategorii ciota roku nominowani są: Hernan vel Gargamel3. W kategorii fajna laseczka niminowane są: Ciekawska4. W kategorii fajny koleś nominowani są: pisarz niezrzeszony5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: Idealista6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są: pisarz niezrzeszony7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: 8. W kategorii kompromitacja roku: zdjecia Idealisty9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): Hernan10. W kategorii słynna część ciała: tzytze11. W kategorii akcja roku: powstanie stronki o Idealiscie z Gejowa12. W kategorii tekst roku: poka tzytze:)13. W kategorii temat roku: Topik dla samotnych, czy tam singli....14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: Perła15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: Idealista16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: Perła17. W kategorii analfabeta roku: 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: Stic19. W kategorii para roku: Lubelak i Matylda20. w kategorii debiut roku: Hernan21. W kategorii człowiek o największych problemach roku: Hernan22. W kategorii malkontent roku: Juken:D23. W kategorii NETOMANKA roku: Lenka24. W kategorii najlepszy nick żeński: 25. W kategorii najlepszy nick męski: 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: Topik dla samotnych, a może singli...

Gość do Jarek-84
możesz ale tylko w kategoriach: 27, 28 lub 29

W kategorii słynna część ciała roku 2007 THE WINNER IS....swędząca macica Zochy!!:D