Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jury2008

Oskary kfeterii 2007

Polecane posty

1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: Chinka Czikuczikulinka 2. W kategorii ciota roku nominowani są: Idealista z Marsa 3. W kategorii fajna laseczka niminowane są: Hottie 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: Myrevin 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: Idealista z Marsa, Kasia19 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są: barometr przegranego życia 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: a ja wygrałem żytcie 8. W kategorii kompromitacja roku: Onaaaaaa0 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): juska-86 10. W kategorii słynna część ciała: tzytzki 11. W kategorii akcja roku: Onaaaaaa0 12. W kategorii tekst roku: 18888888888-1989 13. W kategorii temat roku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3644179&start=0 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: idealista z marsa 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: lusesita 17. W kategorii analfabeta roku: oj dużo tu takich

Gość a co ci do
ich piersi i wagin? To ich ciała i ich prywatna sprawa. To ty, za uzurpowanie sobie prawa do rozporządzania ich ciałem powinieneś pierdolnąć łbem w monitor tudzież w ścianę:O

Gość rozowa barbie
wlasnie co cie to obchodzi? to nie twoja brocha:P

Gość gość
A ja bym chciała zamienić coś....albo przynajniej dodać.....bo w kategorii fajny koleś chcialabym wpisać Buma razem lub zamiast pisarza niezrzeszonego. Plis, prosze to wziąć pod uwagę:)🖐️

Gość gość
Nie bój, nie bój:PBum po prostu bardziej zaslużył subiektywnie rzecz ujmując. I tak zostajesz w kategorii najsmieszniejsi na forum, a to powinno Cie załechtać na amen:P

Gość gość
Poza tym.....nie dokończyłeś opowiadania....nie doszło do konsumpcji na randce mojej i Idealisty...i pod co ja mam sie teraz masturbowac powiedz Ty mnie?:(😭😠

no cóz , liczyłam ,że w tym roku uda mi się choc liznąć tej "wielkiej czarnej pały" . Bo jak sie czarownice na degustacje w zeszłym zleciały , to nic nie zostało . ale cóż . gratulacje dla nominowanych 🌼

1. W kategorii wyzwolona kobieta roku - Lusesita 2.W kategorii ciota roku - Hernan 3.W kategorii fajna laseczka - robaczek 4. W kategorii fajny koleś - przedluzacz 5.W kategorii totalny kretyn/kretynka - Idealista i hernan 6.W kategorii najśmieszniejsi na forum - podszywacze 7.W kategorii człowiek roku - pisarz niezrzeszony 8.W kategorii kompromitacja roku - Bejbe Lilly 9.W kategorii totalny brak dystansu/obrazalska - Hernan 10.W kategorii słynna częśc ciała - tylek Lusesity 12.W kategorii teks roku - pokaz tzytzki 13.W kategorii temat roku - Czy jestem w ciązy 21.W kategorii człowiek o największych problemach roku - Hernan 24.W kategorii najlepszy nick żeński: kulaj czukerek 25.W kategorii najlepszy nick męski - przedłuzacz orgazmów

Gość wszystkie kategorie
podszywacze - bo tak naprawde każdy maczał w tym palce i sie nawet szmaty jebane nie wypierajcie xD

Gość cio słychać robaczku
?

Gość a cio robisz robaczku
?

piję wino, słucham składanki w kobiecym styly vol.3 i przpisuję wykład :D a ty kim jestes i co robisz? :D ps. chyba sie topiki pomyliły :D

dzięki za nominacje:) 1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: Luśka 2. W kategorii ciota roku nominowani są: FGH 3. W kategorii fajna laseczka niminowane są: qwertz 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: był tu taki jeden wielbiciel fantasy, kurde tak mądrze gadał i nie pamiętam nicka 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: idealista 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są: - 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: Andrzej z Biłgoraja 8. W kategorii kompromitacja roku: - 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): Ariadne84 czy jakoś tak 10. W kategorii słynna część ciała: tzytzki 11. W kategorii akcja roku: konkursy o Andrzeja z Biłgoraja 12. W kategorii tekst roku: "A ty nie jesteś dorośnięta...":O znalazlam tą perełkę dziś, kulałam się ze śmiechu z 15 min 13. W kategorii temat roku: Jaszczomb porwał mi pudelka czy siakosc tak 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: a ja wygrałem zycie 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: jak widać idealista 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: robaczek 17. W kategorii analfabeta roku: - 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: A mi kabel USB 19. W kategorii para roku: Matylda i... lubelak? 20. w kategorii debiut roku: Beznadziejna 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku: FGH 22. W kategorii malkontent roku: FGH 23. W kategorii NETOMANKA roku: Bejbe lily 24. W kategorii najlepszy nick żeński: owłosiona hemoroida 25. W kategorii najlepszy nick męski: - 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: -

Gość kiedy wręczenie
kiedy wreczenie ?

Gość rozowa barbie
moge poprowadzic gale?:) plisssssssssssssss

Gość rozowa barbie
nooooooooooooo