Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samoopalacz prosze o rade

samoopalacz prosze o rade

Polecane posty

chcialabym posmarowac sie chusteczką samoopalającą na twarzy ale mam w jednym miejscu troszke sucha skore czy to miejsce bedzie ciemniejsze?? pierwszy raz uzywam samoopalacza i nie wiem jak sie do tego zabrac..PROSZE O RADY!

??

Gość klullll
nigdy nie smaruje sie po twarzy ale na ciaglo najlepszy jest l'oreal -wiem, ze jest taki na twarz moze juz masz samoopalacz i o to nie pytasz ale naprawde ten jest swietny a jesli chodzi o skore-moze masz jakis peeling delikatny i to wyrowna problem ogolnie chyba lepiej kupic ciemny podklad wtedy jest rowno

powinnas najpierw posmarowac twarz kremem nawilzajacym, a po ok.5 min. posmarowac twarz chusteczka samoopalajaca, wtedy nie bedzie widac roznicy, ale tez nie bedziesz miala smug...wiem, bo tez mam sucha skore, a w dodatku jestem kosmetyczka, takze powinna moja rada sie sprawdzic...co do chusteczek samoopalajacych nie jestem przekonana, powinnas kupic sobie krem brazujacy, ktory stopniowo brazuje cere, np. eveline, albo samoopalacz w zelu z lirene. Rewelacja...

nie wiem jakie masz chusteczki ja miałam vichy bardzo dobre :) i ładny efekt, bez smug nie zmocny nie za słaby. mam tendencje do takich wysuszeń ale po chusteczkach nigdy nie miałam plam:) często kilka godzin przed robiłam właśnie peeling. pozdrawiam:)

Gość Danone
\gwiazdeczka 78 a co powiesz o musie samoopalajacym Lirene ? jestes kosmetyczka wiec sie pytam : )

Gość iflhjldsdjfodsif
ja mieszam samoopalacz z kremem,ale juz na twarzy.Tzn nakladam krem,nie rozsmarowuje go jeszcze,do tego nakladam samoopalacz i wtedy wmasowuje.Nigdy nie mialam smug,robilam sobie taka mieszanke,z ktorej wychodzil krem brązujący :D

Gość fhfhfhf
klul nigdy nie smaruje sie po twarzy? Co ty pieprzysz?

Gość akka22
A stosowała może któraś z was balsam brązujący ziaja sopot??