Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudeleczko

czy to wyrostek?

Polecane posty

Gość pudeleczko

Kuje mnie w prawym boku już z miesiąc, czasami słabo czasami mocniej, dziś cały dzień. Ale ból jest do wytrzymania. Czy bóle wyrostka sa silne? Niedawno byłam u lekarza ale nic niestwierdzili, Pani doktor mówila, że mam za miekki brzuch. Dała jakiś lek, a mnie dalej kuje.

Gość jola78
a masz już okres? Bo takie mogą być objawy pierwszej miesiączki

Gość klullll
jezeli to zapalenie wyrostka bol jest nie do wytrzymania ale wyorstek moze tez bolec bez zapalenia poloz sie na podzlodze na plecach. powoli unos po kolei prawa i lewa noge jezeli bol sie wzmaga przy podnoszeniu nogi to jest to wyrostek

Gość jola78
a może to jajnik?

Gość pudeleczko
już miałam x okresów, spróbuję ten drugi sposób

Gość pudeleczko
Przy podnoszeniu nóg nie czuję róznicy, ból się nie nasila. Zauażyłam, że jak dużej siedzę w miejscu to gorzej boli, muszę masować. Byłam też u ginekologa nic nie wykrył. mam mieć usg jamy brzusznej za tydzień, może coś wykaże, trochę mi to przeszkadza

Gość klullll
pudeleczko zdrowia ci zycze przycyzn moze byc pelno. niekoniecznie grozne rzeczy chyba jednak raczej niczego nie lykaj na bol gdyby byl to wyrostek to przed zabiegiem nie mozna pic ani lykac srodkow rzeciwbolowych bo wtedy zabiegu nie mozna robic chyba

Gość pudeleczko
dziękuję Wam bardzo za podpowiedzi, za tydzień mam nadzieję, że wszystko bedzie wiadomo.

Gość jola78
a może rośniesz i skóra ci się rozciąga ja tak miałam leżałam z byle powodu w szpitalu bo też mnie bolało a później lek. stwierdzili że szybko zaczęłam rosnąć

Gość pudeleczko
ja już nie rosnę, chyba że wyjatkiem jestem :)