Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzena91

BŁAGAM O POMOC

Polecane posty

Z przerażeniem zobaczyłam dwa tygodnie temu że mam opadnięta lewą powiekę. Wczesniej tego nie miałam. Oko mnie nie boli a taki stan utrzymuje sie juz 2 tygodnie. Właśnie wrociłam od okulisty , kazał mi zrobic specjalistyczne badania i nie powiedzial nic konrtegego.Błagam o pomoc bo nie wiem co sie dzieje.

Gość klullll
marzena ale jakie badania?

Gość 923874
to sie nazywa lazy eye i paris hilton to tez ma. leniwa powieka czy cos takiego, nie martw sie tylko poczytaj

Gość klullll
marzena pewne ci zrobia dno oka nie wiem, czy opadanie powieki moze byc zwiastunem zmian neurologicznych pewnie tak ale z cala pewnoscia jest taka choroba polegajaca na tym, ze poprostu opada powieka nic poza tym sie nie dzieje ale to da sie zlikwidowac raczej operacyjnie wiec - tak mysle - sa dwa rozwiazania albo cos neurologicznego albo to dotyczy samej powieki tak czy siak badanie dna oka pokaze wszytsko pokazuje nawet zmiany w mozgu polega ono na tym, ze zakpralaja oczy by rozszerzyc zrenice i po 20 munitach w ciemnym pomieszczeniu swieca ci latrka w oko nie jest to nieprzyjemne , opeirasz wygodnie glowe no i dobrze miec takie badanie zrobione bo duzo wiesz wtedy o swoim zdrowiu

Gość gd hc
moze sobie uszkodzilas jakis nerw nie zamratwiaj sie ale dbaj troche o te oczy -nie mozna nosic przeterminowanych szkiel dzis juz daj spokoj z nerwami i idz jak najszybciej na te badania

Gość gd hc
no marzena czy tez paulina nie wiem dokladnie daj spokoj z dociekaniem idz do okulisty kiedy mozesz zrob sobie to dno oka nawet dgybys musiala doplacic naprawde to warto miec zrobione jest to badanie ktore wyklucza bardzo rozne choroby zaczynajac od watroby, konczac na guzach mozgu jesl cos nie gra z nerwem moga byc to rozne rzeczy jakies zapalenie, uszkodzenie mowie ci jedno-zrob sobie to dno oka przy okazji

Gość gd hc
aha nie mowie ze ta powieka to cos z waroba reklamuje ci tylko to badanie przypuszczalnie ci je zrobia ale jesli nie to sie upomnij i nie przejmuj sie objaw moze znaczyc rozne rzeczy to tak jak bol glowy -moz oznaczac zmeczenie albo setki roznych chorob

Gość gd hc
marzena to sie ciesz to ci wyklucza wele powaznych chorob znalam jednego faceta, ktoremu opadla powieka tylko ze byl on starszy mial na to operacje nie wiem, z czym bylo to zwiazane

Gość gd hc
trzymaj sie napisz co tam ci zdiagnozuja i nie martw sie myysle ze moglo tak byc, ze sztywne szklo-przterminowane podraznilo nerw w powiece ptanie tylko co dalej i na ile to jest grozne naprawde nie wiem. moze to blachy powod, moze jakis sygnal ze strony oragnizmu napisz tu jak zrobisz badania niech ci sie wszytsko ulozy jak najlepiej zdrowia