Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milla_24

Doradźcie, jaka fryzura mi pasuje!

Polecane posty

Witajcie! Już od jakiegos czasu marzę, aby zmienić coś w mojej fryzurze. Myślę o zmianie koloru. Zastanawiam się nad jasnymi pasemkami. Nie wiem tylko, jaka ich grubość byłaby odpowiednia. Szerokie, czy moze delikatne, cieniutkie? A moze w ogóle inny kolor? Będę wdzięczna za wszelkie rady. Błagam o brak złośliwosci! :) Moje zdjęcia znajdziecie w stopce.

Gość nio hej śliczna dzidzia
a wracając do fryzki... hmm.. powiem Ci, ze mozesz sprobowac w jakims programie typu wizaz czy beda Ci pasowac wloasy do ramion zanglezowane:) tak loczki wieksze i kolorek mniej wiecej ten, nie zmieniaj:)

Ładną masz buzię, delikatną, dlatego wydaje mi się, że jeśli chcesz pasemka, to cieniutkie ;)

Po pierwsze: masz cudną córcię! Słodziak :) A co do fryzury, wydaje mi się, że fajnie byłoby Ci w różnych odcieniach brązu, więc może jakiś balejaż? Wybierz się do fryzjerki i niech coś doradzi - w końcu się na tym zna ;)

Gość nio hej śliczna dzidzia
a kolor jest ok:) mozesz zrobic sobie troche cieplejszy odcien, taki miodowo-czekoladowy:)

invidia, Hakuna_matata---> dziękuję Wam {kwiat} Wezmę Wasze rady pod uwagę.

Gość kajtek bez majtek..
Nic nie rob z wlosami. tak jest ok:P

Gość mam na imię ela
Popieram invidie, jesli juz pasemka to tylko cienkie. Grube sa niemodne. Śliczna córeczka.

Moim zdaniem, bardzo ładnie wyglądałabyś we włosach z takim ciepłym, miodowym czy słonecznym połyskiem :) Masz jasną cerę chyba (na tym zdjęciu;) ), więc ciemne, jednolite włosy mocno kontrastują z twarzą. I możesz je lekko wycieniować, albo może grzywkę na boku? No ale pytałaś o kolor ;)

jesteś bardzo ładna kobietą, piekne, pełne usta- to po pierwsze:) Na Twoim miejscu spróbowałabym ozywic kolor włosów szamponetkami - (polecam joanna) bedziesz mogła sie przekonac czy lepiej Ci w zimnych czy cieplejszych brązach- bo tego ze powinnas zostac przy brązie jestem pewna:) Masz dość wysokie czoło..nie myslałas o grzywce na boku? obecna fryzura tez Ci pasuje. śłiczna masz corke:)

cafe russo---> dziękuję. Jesli chodzi o moją grzwkę to sprawa nie jest taka prosta. Po porodzie masowo wypadały mi włosy i zrobily mi sie po obu stronach zakola. Teraz włosy odrastają i cebulki są ułożone tak, że nie da rady zrobić równego przedziałka. Zastanowię sie nad jakimś ciepłym, miodowym odcieniem, jak radzi persymona.

Gość wizażystka-ola
Ja Ciebie widzę w prostej grzywce.. Balejaz tak, cieniutkie pasemka- ale tylko cieple odcienie brązu i blondu. Pozdrawiam :)

Gość hophop...
Ja mam podobny kształt twarzy, jak ty. Tyle ze wlosy troche dluzsze. Też bym chciala cos zmienić. Piszcie jeszcze.