Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuylkjhgmnbv

penis miekkawy po 2 razie

Polecane posty

Gość poiuylkjhgmnbv

dlaczego jak sie kocham wiecej razy z chlopakiem to jego penis jest taki jakby miekkawy?? czy tez moze powinnismy poczekac troche dluzej (zwykle tak ok 15 min czekamy)

Gość gość
Penis to nie kawałek drewna, żeby zawsze był twardy, to normalne.Uważaj, bo go zajezdzisz i juz zawsze będzie miękkawy:P

Gość poiuylkjhgmnbv
nie straszcie mnie.. nie chodzi mi o to ze mi to przeszkadza. przeciez rozumiem, taka natura. ale chodzi tu o to ze on za krotko "odpoczywa"?? tylko sie przeciez matrwie ze jak nie jest taki twardy to cos nie tak moze byc

nie stresuj peniska bo w koncu zawiedzie was.Zawsze badz dla niego miła i cierpliwa Nigdy nie mów że jest jakis miekkawy a zawsze chwal ze jest śliczny i sztywny

Gość poiuylkjhgmnbv
to penis i tak bedzie miekkawy po kilku razach czy dla jego dobra powinnismy poczekac wecej czasu??

Gość ona ona
ja tam nie zauważyłam żeby był miękkawy po 2 czy nawet 3 razach.... przeaważnie jest twardszy.... chyba że się słabo podnieci faceta, to może być miękkawy....

Gość ona ona
a kogo pytasz?

Gość poiuylkjhgmnbv
mam 23 lata. a co to ma do rzeczy jesli mozna wiedziec?

Gość poiuylkjhgmnbv
sorki ma 23 lata;) moj facet. tzn jak mlody jest to nie powinien byc miekkawy??

Gość ona ona
nie wiem co szanowny pan chciał powiedzić ale wydaje mi sie zę w tym wieku to problemów ze wzwodem mieć nie pownien... a może spróbuj go troche bardzij podniecić za tym kolejnym razem

Gość ona ona
a teraz już wiesz??

Gość Może wina leży po twojej
stronie, jesteś tak brzydka, że nawet ślepy penis odmawia posłuszeństwa :/

Gość Może wina leży po twojej
chyba dobre xD

Gość poiuylkjhgmnbv
ona ona - uwierz, jest podniecony;) nie chodzi tu o podniecenie.. tylko chce uslyszec odpowiedz na pytanie czy po prostu wiecej czasu powinnismy czekac zby byl twardy??

Gość ona ona
to ja ci nie powiem.... raz miałam taki problem gdy bez chwili przerwy i ani odrobinie podniecenia moj facet zabrał się z powrotem do roboty, ale teraz już wim że muszę go dopieścić....i problemów żadnych nie ma.... tak jak mówię coraz twardszy za każdym razem...

Gość poiuylkjhgmnbv
nie chodzi mi o to ze byl miekki, wszystko jest w sumie ok, normalnie wspolzyjemy tylko za 1 razem jest baaardzo twardy, a pozniej taki jakby miekkawy..

dobrze jest drugi raz podczas stymulacji okazywac więcej podniecenia.Moze masz słabe nawilżenie ,bo mialem taką sytuacje że laska byla sucha choc tweirdziła że chce seksu a penis to wyczuł i byał miekkawy 23 lata to dla faceta pełnia chęci na ruchanko.

Gość ona ona
jak bo mi się tak z moim przydażyło to bym była zdziwiona...

przypomiała mi się jeszcze taka sytuacja że jak facet przed spotkaniem sobie zwalił a potem sie kochał z Toba to moze byc zaspokojony seksualnie i fiut słabo odbiera stymulacje

Gość pomidorka
Ona Ona - a co takiego robisz, ze on sie podnieca tak, ze jest twardszy na k0olejne razy?????????? Ja powiedzmy raczkuję i czuję trochę krępacji, nie wiem za bardzo co robić, albo mn9ie coś blokuje, bo sie trochę wstydzę coś robić. od razu mysle :a jak mu sie nie spodoba?

Gość poiuylkjhgmnbv
no ale za pierwszym razem twardy jest baaardzo tj pisalam. i w sumie niemozliwe jest zeby sobie walil konia przed kazdym sexem. pomieszkuje u niego czasem

Gość ona ona
czasem nic nie robie... wystarczy że jestem:) wim co lubi i co go podnieca.... tylko nie wiem czy to na wszystkicxh facetów dziła:/ zaczynam od pieszczenia go ręką, delikatnie czasem po jąderkach, i bardzo ponoć na niego dziła jak mu czubek samego penisa drażnie.... do tegopomagam soibie namiętnie całując go po szyi a jak mam jak to po karku i płatkah uszu.... ale przeważnie nie muszę sioę tak wysilać:)

W seksie nie mozesz okazywac fałszywej postawy bo to po jakimś czasie obóci się przeciwko tobie w tm że nie bedziecie zgrani w temperamencie.Dlatego mów mu co chcesz i jak chcesz by było ci dobrze ,bo my chcemy by kobieta miała z nami satysfakcje seksualna.

Gość ona ona
nom to też robie:) a jak już nie będziesz raczkująca w tych sprawach, spróbuj to samo... tylko języczkiem:) zobaczysz jaki będzie efekt:D

Gość pomidorka
mnie wkurza, ze moj facet czasem chce oral, kiedy ja mam ochote na seks...wlasciwie to ochote na seks mam zawsze i jak sobie pomysle, ze on ma mi sie spuszczac do buzi to trace totalnie chec i sie wkurzam...ze on mysli tylko o swojej przyjemnosci..bo chce oral..a moze ja nie ejstem zaspokojona?? nie umiem go podniecic. strasznie lubie sie kochac, ale na wiecej niz jeden raz, to za bardzo nie moge liczyc...moze pare razy sie zdarzylo, ale to wyjatki...Ja go pieszcze, dotykam itd..nie wiem, jak on by chcial, zebym usilowala go podniecic...jak moze kobieta inaczej to zrobic? dotykam go, jestem atrakcyjna, daje mu nacodzien wiele ciepla...wiem, ze mnie kocha nawet bardziej, niz ja Jego...wiec czemu nie potrafie sprawic, zeby chcial czesciej?