Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemogaca

nie moge zaakceptowac tego jak wygladam./

Polecane posty

Gość niemogaca

wiem ze to brzmi banalnie, ale moze ktos mi cos doradzi. ogolnie nie jestem maszkara jakas straszna, niektorzy mowia ze ladna inni ze przecietna. ja na codzien tez jakos nie mam ze soba problemu,ale kiedy zobacze sie na zdjeciu...boziu ratuj, nie poznaje sie:O mam ochote zapasc sie pod ziemie czsem jak znajomi zrobia mi jakies zdjecie na imprezie:O ma ktos podobnie??:(

Gość wladca os
Jestes po prostu niefotogeniczna. Mozna byc ladnym i niefotogenicznym lub brzydkim i wyjatkowo korzystnie wychodzic na zdjeciach. To kwestia ukladu kosci czaszki.

Gość fder
nie każdy jest fotogeniczny ok? To ze wygladasz zle na zdjeciu nie znaczy ze jestes brzydka . Niektorzy na zdjeciu wychodza gorzej niz w realu , a inni lepiej.

Gość taka_jedna_blondyneczka
Hmmm...ja mam podobnie. Bardzo nie lubie ogladac sie na zdjeciach...nie wiem czemu...

Nom. Ja mam identiko:) Wogóle uwazam siebie za niczego sobie panienke:) ale na zdjeciach wychodze jakos \"nie teges\"...-szczegolnie na tych robionych z zaskoczenia, no bo jak się szczerze do zdjęcia 15 minut i zmieniam pozy co chwile to jest ok. Są ludzie fotogeniczni i nie. Ja jestem niefoto. i tak to sobie tłumaczę!;) pozdro

Gość niemogaca
no poprostu tragedia...ja tez jak sie jakos ustawie to nawet dobrze wyjde czasem,ale teraz ogladam jakies zdjecia z sylwestra, z zaskoczenia i na dodatek po kilku glebszych i zlapalam zalamke:P

Gość u mnie odwrotnie
a ja jestem fotogeniczna, ale az to przesady, ze na zdjeciach potrafie wygaldac jak najłądniejsza modelka swiata, jak angelina jolie..mam plastyczna twarz...specyficzny układ czaszki jak ktos napisał..ale na zywo no coz, bede szczera:)szału nie robie:)jestem przecietna!!! nie przejmuj sie:)zdjeciami, modelka przeciez nie jestes:)wiec fotogenicznosc do niczego ci sie nie przydaje;)

Gość measki kon
ginger1988 to, ze uwazasz sie za niczego sibie panienka(coz za proznosc i pustota) nie oznacza ze taka jestes !!zdjecie prawde ci powie!!buhahahaa

Gość u mnie odwrotnie
ale tez duzo zalezy od tego jakie miny robisz:)ja mam wrodzone zdolnosci mimiczne, potrafie tak sie ustawic.ze wychodze ładniej..

Gość niemogaca
kurcze ale czasem fajnie miec ladne zdjecie ze znajomymi:P heh pocieszylyscie mnie jednak troche;)

Gość u mnie odwrotnie
pamietajcie o zasadach!!do fotki, najlepiej upudrowac twarz, bo swiecaca wychodz nie łądnie, acha i kazdy komu zrobi sie zdjecie od dołu wyjdzie niekorzystnie i grubiej niz w rzeczywistosci!!najłądniej wychodz sie na zdjeciach robionych...nie na wprost , nie od dołu, ale tak z wysokosci głowy!!, przede wszystkim usmiech i naturalizm:)

Gość u mnie odwrotnie
wazne tez jest spojrzenie prosto w obiektyw, lub lekko z boku...gdy jestes troche grubsza nie dawaj sobie robci zdjec z profilu i od dołu!!raczej na wprost lekko od gory..na zdjeciach z lampą cera zawsze wyjdzie korzystniej(jesli np masz nierowna cerę) niz na zdjeciach robionych w dzien w swietle słonecznym, w dzien zawsze widac wiecej niedoskonałosci cery!kiedy idziesz na impreze i wiesz, ze beda robione zdjecia, jesli masz jasne brwi lekko je umaluj cieniem, lub delikatnie kredką lub wczesniej henna..., bo na zdjeciach Twoja twarz jak masz niewidoczne brwi..zniknie!!no i makijarz oczu jest wazny do zdjec z imprez!!bo oczy na zdjeciach sa najwazniejsze:)i delikatny błyszczyk na ustach!!!

Gość ttj..
Wiekszosc osób z ktorymi o tym kiedys rozmawialem nie lubi ogladać siebie na fotkach wiec to chyba nic dziwnego:o Podobnie jest u fryzjera, jak siedzi sie przed lustrem i nie mozna robic min ani wiercic sie szukajac korzystnego ujecia;)

Gość u mnie odwrotnie
jesli masz ładne zeby , białe usmiechaj sie do zdjecia, jesli masz łądne duze oczy, kokietuj do zdjecia:)oczami:)kazdy ma w sobie cos pieknego!!!

ja na przykład mam szczupłą twarz, a na fotkach cholera wie dlaczego wychodzę pucołowato... puder brązujący na policzkach trochę poprawia efekt;)

Gość niemogaca
wyszla mi wlasnie pokazowa druga broda:P a ogolnie wszyscy mowia ze mam wyjatkowo szczupla twarz... cholera by wziela te zdjecia:)

Gość u mnie odwrotnie
gonger to moze byc kwestia własnieukładu czaski i kosci, czasem..szczupłe osoby wychodza grubo, fotografia nie odzwierciedla w 100%rzeczywistosci!!!duzo zalezy od fotografa, fotografia przez ze jest dwuwymiarowa zniekształca nasza twarz i spłascza, przez co niekotrych moze poszerzyc!

Widze że w dziedzinie fotografii sporo wiesz...;) Ja się z tym pogodziłam i śmieję się ze swoich nieudanych zdjęć;)

Gość u mnie odwrotnie
ale nie badzcie az takie krytyczne, nawet kate moss i innym modelka, czasem zdarza sie wyjsc nieładnie na zdjeciu!!nie badzcie da siebie takie surowe!wielu mezczyzn dało by wszystko by miec takie kobiety jak wy i pewnie bez wzgledu na to jak na zdjeciach wychodzicie:)

Gość u mnie odwrotnie
wazne, jest tez by miec dystans do siebie i umiec sie smiac z siebie, nawet jak sie wyjdzie smiesznie:))smiech dobry na wszystko:)wazne, ze w rzeczywistosci jestescie ładne i fajne babki

Gość niemogaca
ooo dzieki kochana:* ;)

Gość u mnie odwrotnie
no pewnie dlatego, ze znam sie na fotografii, sama potrafie sie tak ustawic, ze wychodze dobrze..stad cała tajemnica mej fotogenicznosci..modelki tez musza wiedziec, jak sie poruszac i ustawiac, zeby ciekawie wygladac

Gość u mnie odwrotnie
kocham fotografie i wiem, ze kazda kobiete mozna sfotografowac tak, ze wyjdzie pieknie,pamietajcie, ze to czesto, ze niekorzystnie wychodzice, zalezy od fotografa..dobry fotograf uchwyci piekno w kobiecie, zły kiepski, pokaze jej braki i wady!!

A propos Kate Moss - na zdjęciach wychodzi bosko a w rzeczywistosci podobno nie poraża urodą (widziałam reportaż o niej na E! -ma np krzywe nogi, krzywy zgryz...a jest modelką!;)

Gość nie dziwie sie
ginger, zgadza sie czesto modelki na żywo szału nie robią,modelingto troche takie aktorstwa , gra ciałem, niektore kobiety potrafia to perfekcyjnie dzieki temu na fotkach wychodza olśniewajaco!!poza tym kate moss, jednakze mimo, ze na zywo nie oszałamia urodą, ma to "coś" w sobie, co ciezko okreslic, czym dokładnie jest, pewna zadziornosci, osobowosci..nie wiem..ale to włąsnie widac na fotkach..na fotografiach widac..tez troche nasz..charakter... czesto piekne kobiety, ktore nie potrafia grac ciałem, nie wyrozniaja sie osobowiscią, sa zwykłymi kobietkami,ale sa piekne wychodza gorzej niz nawet brzydkie, kobiety , ale z charakterem...charakter to, tez miny ktore robimy na zdjeciach..

Gość u mnie odwrotnie
nie zmieniłam nicka;) ginger, zgadza sie czesto modelki na żywo szału nie robią,modelingto troche takie aktorstwa , gra ciałem, niektore kobiety potrafia to perfekcyjnie dzieki temu na fotkach wychodza olśniewajaco!!poza tym kate moss, jednakze mimo, ze na zywo nie oszałamia urodą, ma to "coś" w sobie, co ciezko okreslic, czym dokładnie jest, pewna zadziornosci, osobowosci..nie wiem..ale to włąsnie widac na fotkach..na fotografiach widac..tez troche nasz..charakter... czesto piekne kobiety, ktore nie potrafia grac ciałem, nie wyrozniaja sie osobowiscią, sa zwykłymi kobietkami,ale sa piekne wychodza gorzej niz nawet brzydkie, kobiety , ale z charakterem...charakter to, tez miny ktore robimy na zdjeciach.

tez nienawidze swoich zdjec:O od razu doła łapie:O i w sumie nie wiem czy ja jestem ladna czy nie, bo popadam ze skrajnosci w skrajnosc:O

Gość u mnie odwrotnie
czarna olivka uwierz mi gdyby cie dorwał profesjonalny fotograf, z dobrym aparatem i z talentem, taki co robi zdjecia kate Moss, zrobił by z ciebie boginie!

no ba, to wiem. Ale przez to ze raz wydaje mi sie ze jestem ladna, a raz wyglądam strasznie to juz sama nie wiem jaka jestem:O Zakrecone to:P