Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu 33 minuty temu, Siurentajski napisał: Polecam temat o płacy minimalnej, że będzie 5000. Tam od 14 czy 15 strony, czy wcześniej nawet go libed wyjaśnia, że Leżak ma poważne urojenia i te wszystkie jego gadki o giełdzie i inwestycjach to też zwykle urojenia, on nawet złotówki nigdy nie zainwestował, na co leżak tłumaczy że miał rodzinne i rentę alkoholową po zmarłym ojcu i z tego na lokaty wkładał na 10% (!) i na tym pieniądze zarabiał No i uzbieralem 270k gdzie poszło na giełdzie 220 i 50 na rtv zakupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu 15 lat ciężkie oszczędności odmawiając sobie wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 18 Napisano 21 godzin temu 18 minut temu, Ipad pro 17,2 tak napisał: No i uzbieralem 270k gdzie poszło na giełdzie 220 i 50 na rtv zakupy. Przestań mitomanić, bo wyjaśnili cię że to jest nierealne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lka 18 Napisano 21 godzin temu 18 minut temu, Ipad pro 17,2 tak napisał: 15 lat ciężkie oszczędności odmawiając sobie wszystko. tak popier,dolencu a dopiero pisales ze jakies zje,bane gry ciagle kupowałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 339 Napisano 21 godzin temu 19 minut temu, Ipad pro 17,2 tak napisał: 15 lat ciężkie oszczędności odmawiając sobie wszystko. Dobra, od którego roku do którego były te oszczędności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, Siurentajski napisał: Dobra, od którego roku do którego były te oszczędności? Jedno pytanie czy według ciebie każdy ma rente rodzinna jednakowej wysokości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu 6 minut temu, p0lka napisał: tak popier,dolencu a dopiero pisales ze jakies zje,bane gry ciagle kupowałeś Bo kupowałem i oszczędności Czasem odlozylem wszystko czasem inwestycje alternatywne i oszczędności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 339 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Ipad pro 17,2 tak napisał: Jedno pytanie czy według ciebie każdy ma rente rodzinna jednakowej wysokości? Najpierw ty odpowiedz na moje - od którego roku do którego oszczędzałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 339 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, Ipad pro 17,2 tak napisał: Jedno pytanie czy według ciebie każdy ma rente rodzinna jednakowej wysokości? Nie, bo zależy od wysokości świadczenia które przysługiwałoby zmarłemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Najpierw ty odpowiedz na moje - od którego roku do którego oszczędzałeś? 2006-2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Nie, bo zależy od wysokości świadczenia które przysługiwałoby zmarłemu No widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 339 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Ipad pro 17,2 tak napisał: No widzisz No co widzę? Twój ojciec pobierał przed śmiercią jakąś rentę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: No co widzę? Twój ojciec pobierał przed śmiercią jakąś rentę? Nie chyba nie, jemu dali po śmierci bo leczyl się alkoholowo i powiesil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu Miał historie leczenia na alkoholizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 339 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Ipad pro 17,2 tak napisał: Miał historie leczenia na alkoholizmu I ile wynosiła ta renta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu I dzięki temu podobno a nie wiem dokładnie bo miałem 15lat jak mama robiła wniosek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: I ile wynosiła ta renta? Średnio 1200 czyli około 1000 do 1500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 339 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Ipad pro 17,2 tak napisał: I dzięki temu podobno a nie wiem dokładnie bo miałem 15lat jak mama robiła wniosek Ale co podobno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu Może 1600 około na koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Ale co podobno? No nie wiem człowieka bo nie ja zalatwialem rr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 339 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Ipad pro 17,2 tak napisał: Średnio 1200 czyli około 1000 do 1500 W którym roku zmarł twój ojciec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Ipad pro 17,2 tak napisał: Może 1600 około na koniec Albo z hakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: W którym roku zmarł twój ojciec? 2003 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu 40tys oszczędności między 15-18 wyrównanie 10k najpierw później +30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu Ale to mama oszczedzala bo mieliśmy razem 2000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu I zrobiłem remont pokoju na 18 za 10k np Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu Ja liczę 15 ale takich oszczędności to nawet 18 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 339 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Ipad pro 17,2 tak napisał: 2003 Czyli tą rentę dostawałeś przez 10 lat, od 2003 do 2013. Nawet jeśli wynosiła ona 1200 w co szczerze wątpię, to przy założeniu, że całość oszczędzałeś odłożyłbyś maksymalnie 144000 złotych, nie 270 tysięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 339 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Ipad pro 17,2 tak napisał: Ja liczę 15 ale takich oszczędności to nawet 18 lat Zaraz się okaże że jeszcze przed 1988 rokiem już oszczędzałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 13 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Czyli tą rentę dostawałeś przez 10 lat, od 2003 do 2013. Nawet jeśli wynosiła ona 1200 w co szczerze wątpię, to przy założeniu, że całość oszczędzałeś odłożyłbyś maksymalnie 144000 złotych, nie 270 tysięcy Dolicz procent składany 144k pracujac przez 18 od 5 do 10% zrobiło x2 spokojnie Dolicz 50tys allegro zarobki Dolicz prezenty sis na święta Bożego Narodzenia minimum 18x500 Dolicz dorobki bankowe 5tys plus procent skladany 10 Dolicz ubezpieczenia matki za dozycie na mnie co 5lat 2kola I tak dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach