Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemogaca

nie moge zaakceptowac tego jak wygladam./

Polecane posty

Gość
ja mam szerokie choć dosyć kościste ramiona i na zdjęciach zawsze wychodzi to dziwnie jak u pływaczki :o do tego obowiązkowo głupia mina, im bardziej się staram tym gorzej to wychodzi :D

Gość do cogito
jestes jednoczescnie piekna i brzydka...przez to interesujaca..bo nie okreslona..:)

Gość u mnie odwrotnie
neurosa:)dokładnie im wiecej sie starasz, tym gorzej.trzeba zapomniec ze masz aparat przed soba, wtedy dopiero dobrze wyjdziesz

nie podobamy się sobie na zdjęciach, ponieważ jesteśmy przyzwyczajeni do naszego lustrzanego odbicia, bo przecież całe życie właśnie tak się widzimy, a zdjęcia nie są lustrzanym odbiciem, tylko że tak powiem rzeczywistym, a przecież nikt nie ma stuprocentowo symetrycznej twarzy, dlatego nie podobamy się sobie na większości zdjęć, bo nie jest to obraz, do którego przywykliśmy, jest to również wytłumaczenie tego, że większość znajomych uważa, że wychodzimy ładnie (bo oni właśnie tak nas zawsze widzą) oczywiście nie jet to zasada i są osoby, które się sobie podobają na zdjęciach

Ale fakt faktem, że twarz wydaje sie bardzo niesymetryczna w takim prawdziwym odbiciu, pewnie wlasnie przez brak przyzwyczajenia.

Gość u mnie odwrotnie
tak to kwestia opatrzenia, bo codziennie, dzien w dzien rano widzimy ta sama twarz,odwrocona, ktora pozniej gdy ogladam na zdjeciach,nas zaskakuje i zadzwiwia, wzrok człowieka sie przywyczaja..do naszego lustrzanego odbicia

Gość u mnie odwrotnie
w kazdym badz razie radziej widzimy sie na zdjeciach niz w lustrze, wiec bardziej "naturalna" i normalna twarz wydaje nam sie w lustrze..zreszta w lustrze mamy obraz 3 D , a w aparacie 2 D to tez duzo zmienia

ja czuje sie jakas "nie tego", bo czesto jak ide ulicą, stoje na przystanku czy gdziekolwiek indziej to widze ze ludzie sie na mnie gapią:O ktos przechodzi to sie na mnie patrzy:O to jest straszne😭 nieraz juz nie daje rady. To sie czuje ze ktos sie na ciebie gapi. Od razu mam wrazenie ze jestem brudna na twarzy, albo po prostu tak brzydka ze nie wiem. Okropnie sie z tym czuje. Ma ktos moze podobnie?:O Serio pytam.

Gość EJ NOdwdwed
czarna oliwka chciałąs usłyszec..?...gapia sie bo jestes tak beznajdziejnie piekna i zgrabna, ze kazdy facet, wszystkie kobiety i wszystkie psy sie na ciebie patrza!!to juz masz jakas manie przesladowcza..

Gość u mnie odwrotnie
nie ja tak nie mam oliwko, bo jak ide ulice, mam w nosie czy ktos na mnie patrzy czy nie, a jak nawet patrzy, to tego nie widze, bo nie glapię sie na innych czy sie glapią..na mnie mam wazniejsze sprawy choc ładna jestem,ale nigdy nie zwracam uwagi na to czy ktos na mnie patrzy czy nie, nie ma to dla mnie najmimniejszego znaczenia, jestem zawsze zagoniona, zamyslona, mam sprawy rozne na głowie i nie zwracam uwage na obcych ludzi

Gość ej no
czarna oliwka zalisz sie czy chwalisz,normalnie masz starszne porblemy idzie sie załamac psychicznie, bo sie gapia buahah wez lepiej zobacz, jakie inni ludzie maja problemy np. w Etiopii dzieci maja wieksze problemy niz gapie na ulicach..umieraja z głodu!!

Gość ej no
ludzie sie glapia bo jestes najpiekniejsza na swiecie!!ale ci zazzdroszcze!!!!!!!1na mnie nikt sie nie gapi!!normalnie ide sie podciąć!!

Gość ej no
to ty czarna oliwka musisz, sie tez glapic, na innych ze widzisz ze sie glapia, bo zeby widziec czy kto sie na nas glapii trzeba na niego spojrzec!!

tez mi porównanie:O wiadomo ze są inne problemy (głód na swiecie) ja sie tylko pytam czy ktos ma podobnie, bo dla mnie to jest irytujące czasem.

Gość enedułerabe
NIE DA SIE ODCZUC, ZE KTOS SIE GLAPI, BEZ CHOCBY POBIEZNEGO SPOJRZENIA W CZYJAS STRAONE, PRZYNAJMNIEJ ja tego nie czuje, a ty tez przeciez jasnowidzem nie jestes..masz jakas obsesje na swoim punkcie kobito

Gość nie dziwie sie
kazdy narcyz, mysli, ze wszyscy na niego sie patrza, to proste jak elementarz

ty chyba nie wiesz co znaczy egoista... Nie uzywaj słów których znaczenia nie rozumiesz. Widze ze sie na mnie patrzysz:P mykam wiec:P🖐️

Gość deqewdwqed
ale narcyz z tek olwiki!!

Gość zauważ że nawet
jak są wybory miss i 3/4 super lasek pomyka po scenie, to tylko jedna zostaje Miss Foto :P I co tamte niby ładne, zgrabne, a może niekoniecznie obiektywy je polubily ;) Ja też w realu jestem ładna, a na zdjęciach na ogół wychodzę wstretnie. Tzn... na ogół- na 9 z 10 przypadków :-O

Gość nie dziwie sie
zauwqaz ze nawet , to czys jest ładna, nie tobie oceniac..mozesz oceniac innych ale nie siebie

Gość adsxdcf
nie akceptujesz siebie ti kiepsko

Gość wystawianie głowy znad oparcia
ja mam tzw bogata mimikę :). nie ma zdjęcia z zaskoczenia, żebym wyglądąła jak normalna osoba :D