Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GRRRRRRRRRRRRRRR

Pomysł na nietypowe wesele 20.09.2008

Polecane posty

Planujemy niewielkie wesele 20 września tego roku. W zasadzie obydwoje nie przepadamy za imprezami tego typu - nie dla nas muzyka a\'la disco polo i zawodzenie w stylu \"Krążek, złoty krążek\" i inne \"darcie pierza\". Wesele odbędzie się w niewilkim ośrodku wypoczynkowym nad jeziorem i może być tam fajnie, bo już dwie nasze przyjaciółki urządzały tam wesele. Tylko, że obydwa wesela były tak fajne i tak inne, że ja już nie mam pomysłów. Przydałyby się jakieś może zabawy dla gości, ale np. oczepin, to najchętniej w ogóle bym nie robiła, bo moje koleżanki tego nie lubią - mi samej ten obyczaj też nigdy się nie podobał. Takie tam głupoty. Poza tym, chciałabym postawić na stronę wizualną, bo rodzice mojego przyszłego męża obydwoje są niesłyszący. Jak na razie wymyśliłam prezentację składającą się ze zeskanowanych zdjęć obu rodzin - od pokolenia dziadków, po dzień dzisiejszy. I pokazanie tego za pomocą rzutnika. Ale co jeszcze - nie wiem.... Ma ktoś jakieś sensowne pomysły?

Gość ja nie rozumiem tegooo
piszesz ze Twoje kolezanki tego nie lubia,a to ma byc twoje wesele czy ich???

Gość aaaska
ja tez mam slub tego samego dnai i ten sam problem z organizacja...

Gość I think that..
że pomysł z rzutnikiem jest fajowy, napewno kupe śmiechu przy tym będzie albo refleksji zalezy w jakim klimacie zrobisz prezentacje

Gość Można zrobic
- pokazy sztucznych ogni - pokazy laserów - taniec ze świecami

Gość e-ka
ja tez chce zeby moje wesele bylo nietypowe wiec postanowilam je zrobic na wesolo- zamiast oczepin mamy przysiege na wesolo a pozniej planujemy kazdemu z gosci rozdac po lampionie szczescia zeby mozna je bylo razem puscic w gore....w holu planuje powiesic rozne smieszne teksty dotyczace malzenstwa i roznic damko-meskich, kto bedzie chcial to sobie poczyta :) poza tym chce miec kacik mlodego i mlodej - umieszcze tam nasze pamiatki z lat dzieciecych...sliczniaczki, rysunki, laurki itp....