Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japytama

brat i siostra

Polecane posty

Gość japytama

czy wg was to normalne zeby siostra paradowala w samych jakichs koronkowych przeswitujacych majtkach i staniku przy bracie?

ej no bez przesady. jasne, że brat mnie widział w bieliźnie, ja brata też. mielismy wspólny pokój to ciężko było uniknąć takich sytuacji, ale nikt nie czuł się zgorszony

Gość japytama
ale to nie jest sytacja ze maja wspolny pokoj ja mowie o 20 kilku letnich ludziach ktorzy maja oddzielen pokoje:O

nie widzę problemu, żeby mnie teraz mój 27 letni brat miał zobaczyc w bieliźnie

Gość japytama
ale brat to tez facet a nei slyszeliscie nigdy o kazirodztwie albo z ebrat zgwalcil siostre? jak myslicie czemu dochodzi do takich sytuacji?

japytama --> te zachowania występują raczej w rodzinach patologicznych. zapewniam Cię, że mój brat by mnie nie dotknął

Gość japytama
i co myslisz ze jak tak na ciebie patrza prawie gola to nei maja takich mysli zeby to zrobic? :O

Gość japytama
moze i by nie dotknal ajednak patrzac na ciebie ma jakies mysli no nie?? bo w koncu oprocz tego ze jest twoim bratem jest tez przede wszystkim facetem a latanie w przeswitujacych majtkach no nie wiem

chyba zwariowałas :o jak widze brata w samych majtkach nie mam żadnych myśli, to mój brat i tak samo jest z nim

Gość smieszne
A jak paradujecie po plaży w bikini to tez przed bratem sie chowacie?? Heh, ja akurat mam siostre i nie mam zwyczaju paradować po domu w bieliźnie, chyba ze przed ukochanym :)

Gość japytama
co innego parodiowac w bikini na plazy a co innego w przeswitujacych z przodu majtkach przeciez tak ubrana baba dziala na facetow niekiedy bardziej niz jakby byla calkiem gola

baba na facetów tak, ale nie siostra na brata masz brata??? chyba nie

brat meii w koronkowych stronach wygląda całkiem nieźle tylko jakoś tak dziwnie na mnie patrzył jak u nich spałam :O

Gość smieszne
bikini bikini - niektore osoby noszą stringi w bikini i swiecą tyłkami jak małpy na wybiegu, a braciszkowie latają za swoimi siostrami i zakrywają je ręcznikiem, hehe

nawet prześwitująca koronkowa bielizna ma bawełniany "rabek" materiału wszyty w miejscu krocza. zabezpiecza on przed otarciami i przy okazji zasłania conieco.

w normalnej rodzinie brat i siostra traktuja się bez otoczki seksualnej.Przpadkowe wejscie gdy siostra jest goła przyprawia o obrzydzenie brata i śadze ze u siostry jest podobna reakcja

jeżeli ma ochotę to powinna się niestety udać do psychologa bo to normalne nie jest :o w majtach mojego brata widziałam (w koronkowych stringach pokazywał się tylko Haris :P ) ale jakbym go przypadkiem zobaczyła na golasa to bym miała uraz do końca życia brat dla siostry i siostra dla brata są aseksualni

Gość Autorka pochodzi zapewne z ...
... rodziny patologicznej, gdzie było za dużo alkoholu i miłości ojcowskiej :-O

Gość japytama
yhy nie pochodze z zadnej patologicznej rodziny i niem am ochoty na brata baba parodiuje przez godzine czy ile w przeswitujacych majtkach przez ktore widac ze ma ogolona cipke na zero przed bratem ktory w dodatku juz se troche wypil i wy mi mowicie ze to jest normalne???????

to wyglada na to że ona go prowokuje ,bo ja cały czas mam na mysli przypadkowa sytuacje Dlaczego ona godzine chodzi przy nim w majtkach???