Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japytama

brat i siostra

Polecane posty

Gość japytama
nie wiem dlaczego ale uwazam ze to nei jest do konca normalne

Gość meszczyzna na forum
japytama powiedział: "ale brat to tez facet a nei słyszeliście nigdy o kazirodztwie albo z brat zgwałcił siostrę? jak myślicie czemu dochodzi do takich sytuacji?" ty nie jesteś z patologicznej rodziny? myślę ze jesteś, ale innej niż ci sie wydaje. Wychowywano cię w nieprzekonaniu ze rozbieranie sie jest grzechem i wszelakie kontakty z czeszczyznami przed ślubem zaprowadza cię do piekła tobie żyje sie dobrze lecz sama stworzysz kiedyś patologiczna rodzinę. relacje miedzy rodzeństwem powinny być czyste od podtekstów seksualnych a sytuacja która opisujesz to po prostu otwartość i śmiałość sam mam zamiar wychowywać tak dzieci aby nie wstydziły sie swojego ciała ani rodzeństwa czy rodziców. ale żeby tez rozumiały jaka wartość ma ich intymność. dla mnie to oczywiste. wtedy moje dzieci na pewno nie będą obłudne i bezwstydne. po prostu nie będą miały problemów typu: wstydzę sie zdjąć spodnie na wfie albo wejść pod prysznic na basenie. to jest naprawdę chore a nie to ze siostra widzi brata w bieliźnie bo akurat sie przebierał czy na odwrót. w Włoszech rodziny chodzą po domu, obok siebie nago, gdy jest gorąco i im to nie przeszkadza. w Polsce rozebrać sie do bielizny przy bracie to już kazirodztwo. naprawdę to przez zacofane społeczeństwo żyjemy w zacofanym kraju

Gość Autorko a Ty
nie masz innych problemów?? mi się czasem zdarza przejsć w bieliźnie przy bracie i jakoś nie widze problemu. Ja go często widuję jak paraduje w slipkach np do łazienki i jakoś nigdy przez myśl mi nie przemkło "pykłabym go!!". Robisz problem tam gdzie go nie ma i tyle.

Gość gość
a do sauny chodzisz