Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaska_19+

Musicie oszczędzać

Polecane posty

Gość Kaska_19+

Chyba wiecie że w Nowym Roku wszytko podrożeje. Ponieważ domyślam się, że wiekszośc z was zarabia marne grosze i nie umie postarac się o podwyżke radzę z dobrego serca zacząć oszczędzać. Np. ponieważ prąd ma podrożeć o 10% proponuję mniej przesiadywac na kafeterii, bo przecież wasze kmputerki żrą bardzo dużo cennej energii. Nie lepiej zgasić światło , wyłączyć telewizor i kompa o 21 i iśc spać ?

Gość Kaska_19+
kupiłam sobie używane majtki i stanik. ale po jakiejś Amerykance podobno to pewnie są jak nowe

lepiej, i dla Ciebie i dla nas, zacznij oszczędzać i wyłącz tego kompa, Kaśko

Gość Kaska_19+
wy głupie kurwy macie oszczędzac rozumiecie? zarabiacie marne grosze w porównaniu do tego co ja mam i huj wam do tego, idzcie się lepiej sprzedawać na ulicę wy dziwki pojebane bo tylko za pomocą pierdolenia możecie zarobic cokolwiek

nie sądź wszystkich swoją miarką, nie każda lubi dupą zarabiać, jak Ty k... trzeba się urodzić, gratuluję :)

Gość elle..........
musi to na rusi a w polsce jak kto woli.........

Gość kaśka ile zarabiasz
zobaczymy, czy wiecej, niż ja:D

Gość Kaska_19+
głupie kretynki jesescie nikom wporuwnaniu do mnie, głupie dziwki popierdolone! plebs poprostu! to JA jeste szczęsciara nie wy! to JA mam dużo pieniedzy i nie musze zarabiac bo rodzice zarabiają na mnie! wy pojebane idiotki nigdy nie zrozumiecie czym jest luksus bo jestescie biedne i nęndza was dopadła!!!!!!!

Ja tam nie narzekam na swoje zarobki, ale dziękuję za to, że tu jesteś i, że taka jesteś bo naprawdę patrząc na ludzi takich jak ty czuję się szczęśliwa.

Gość Kaska_19+
pozostaje wam tylko marzyc i patrzec na mnie z zazdroscią bo nic innego nie mozecie zrobić i dobze o tym wiecie! nie mozecie sie ruwnać ze mną niestety moje drogie. tak to juz w życiu bywa ze jedni ludzie mają wszystko tak jak JA a inni nie mają nic jak wy hahahahaha

Gość Kaska_19+
wiem ze jestem bogata ale jest cos jeszcze,:( wiem ze dla podszywaczy bedzie to wspanaiała okazja zeby sie pośmiac,ale to naprawde sprawia mi wiele problemow-otoz-nie trzyamam moczu,kiedy kaszle,kicham,szybciej biegne lub...przy jakims wiekszym wysiłku fizycznym popuszczam,ostatnio podczas stosunku osikałam partnerowi cały brzuch i fiuta. Mam w zwiazku z tym pytanie-jak to sie leczy?Czy znacuiie moze jakis sposoby,czy trzeba z tym isc do lekarza?a jesli tak to do jakiego?

Gość kaśka ile zarabiasz
no nie za bardzo da sie na ciebie popatrzeć przez kafeterię:D A skoro rodzice cię utrzymują, to współczuję:D Sama nie potrafisz na siebie zarobić, sieroto?

Gość Kaska_19+
tak naprawde wszystkie mi zazdroscicie tego ze mieszkam w Wawie a wy pewno same wiochy jakies. powinnyscie mi słurzyc jako poddane, tylko do tego się nadajecie i jesć pomyje

Gość Kaska_19+
nie jestem stworzona do pracy jak wy robole. mamy piękny dom w warszawie i nie muszę nic1 nawet studiowac to dobre dla biedaków

Twoja ortografia jest na takim samym poziomie jak twoja stopa życiowa.Leć juz do domu na kartoflankę ,ile można siedzieć w szkolnej świetlicy przy kompie.

Gość Hmmm hmmm
coś mi się wydaje ze to podszywy po 1 post jest napisany w troche innym tonie;P ale i tak-ubaw:)

Gość pippek
tak,kasiu,tak...a u ktorego psychiatry sie leczysz? bo zapomniałas napisac...

w życiu nie chciałabym równać do ciebie, Kasiu, bo musiałabym chyba zakopać się kilka metrów pod ziemią, a lubię słoneczko i zieleń a takich byków ortograficznych, jakie walisz, to nawet na kafe trudno szukać może warto byłoby powtórzyć sobie V i VI klasę podstawówki, o ile dobrze pamiętam na tyle chyba Cię stać....

Gość kaśka ile zarabiasz
analfabetyzm się szerzy wśród tych bogaczy:D:D:D

Gość hej no ale nie
nie nasmiewajcie się z opieki społecznej, niektórzy bez tego chodziliby spac głodni :/

Gość hej no ale nie
nie nasmiewajcie się z opieki społecznej, niektórzy bez tego chodziliby spac głodni :/

Gość może i Kaśka nie zaznała biedy
dzięki rodzicom jak sama napisała, ale cierpi na jakąś nerwicę i agresję - to pewne. Jest chamska, wulgarna i durna jak but

Gość Kaska_19+
Jak się chcesz kretynko podszywac to przynajmniej rób to kulturalnie. Inaczej nawet Ewa33 zacznie cie olewać. A dla trolla nie ma nic gorszego niz obojętność na forum :P

Gość Kaska_19+
moja mama w dziecinstwie biła mnie psim siusiakiem po głowie i wyzywała od smierdzacej kurwy w rózowym dresie,to chyba jest głowna przyczyna moich dosyć "kurewskich" poglądów na zycie

Gość Leonid W
To bardzo przykre Kasiu mimo tego współczuje ci, jakas ty pusta!