Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WOOOOW

Zabawy z kotem ...

Polecane posty

Gość WOOOOW

Jedną z najbardziej uwielbianych zabaw z kotem jest mysz na sznurku. Mysz robi sie z plastykowej reklamówki związuje sznurkiem. Po czym zachęca sie kotka do zabawy... Długo nie trzeba bo szelest sam wabi kota. Macie jeszcze jakieś patenty to piszcie....

Gość wystawianie głowy znad oparcia
np kanapy lub fotela. Kot pięknie atakuje :D

Gość mój patent to drugi kot
:D

Gość kolejny pasażer nostromo
robimy drugiego kota z tekturowego pudła, worka foliowego, 3 piłek tenisowych, odtwarzacza mp3 i zdalnie sterowanego samochodu potem zasypiamy zmęczeni...

Gość WOOOOW
Hehehehehe idealne pomysły ale ten kot non stop śpi tylko w nocy buszuje strasznie :) Jest maleńki i chce go jakoś zachęcić do zabawy poznania otoczenia.

Gość -buraczek
Najpiękniejsza zabawa, to skoki mojej kocicy na psa, on się uchyla, a ona to robi jakoś bokiem.Potem udają, że się gryzą. Moja kocia, mimo że kupiłam jej dużo zabawek, najbardziej lubi latanie za gałązką. Co wyprawia z choinką (sztuczną), wiadomo. Mimo, że jest stara pierdziawka-ma 4 lata. A tak w ogóle, przyniosły ją do mnie dzieci, miała ze cztery miesiące, sraczkę i nikt jej "nie akceptował" Aktualnie wszyscy wyrywają ją sobie z rąk.I mówią -chodź do tatusia, synusia i tym podobne pierduły :)