Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mademoiselle Angelina

podkład który nie podkresla suchych skórek

Polecane posty

Znacie może taki? Do tej pory stosowałam podkład z Miss Sporty to ogromne badziewie. Niestety wyboru większego w podkładach nie mam bo jestem bardzo blada i wszystkie odcienie podkładów, nawet te najjaśniejsze są dla mnei za ciemne. Właściwie tylko ten jeden z miss sporty mi pasuje i jeszcze jakis z rimmela. I tu mój problem. Mimo iż pod podkład daję krem, pod oczami , w okolicach nosa pojawia się coś a\'la łuszczenie. Gdy jestem niepomalowana nie ma tego. Zakładam więc ze winowajcą jest podkład. Mogłybyście coś polecić?

Gość na zaniedbanej skórze
każdy podkład będzie wyglądał źle. Przede wszystkim musisz usunąć przyczyny i objawy tej suchości. może to uczulenie

a masz wiele niedoskonałośći do ukrycia? jesli nie wybierz krem tonujacy zamiast podkladu, jest lzejszy i nawilża. Polecam: Dr. Hauschka - Krem do twarzy pielęgnacyjno-tonujący Lavera - Trend sensitiv - Getönte Feuchtigkeitscreme - Nawilżający krem tonujący :)

rimmel stay matte miałam - badziewie jakich mało W tym rzecz , że skóry suchej nie mam, raczej mieszaną. O skórę również dbam, żeby nie było. Używam toniku, kremu, robię maseczki nawilżające i dalej takie coś...:(

zaden podklad nie zatuszuje przesuszonej skory. Najpierw usun przyczyne. Prawdopodobnie podklad, ktorego uzywalas do tej pory byl nieodpowiedni dla Twojej cery i albo ja przesuszylas, albo dostalas uczulenia.