Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plyna ryby plyna

Propozycja nie do odrzucenia

Polecane posty

Wlasnie taka dostalam od swojego szefa. Albo przeniose sie do innego miasta i tam bede pracowala dla firmy za wieksze pieniadze alebo bede musiala odjesc. Przekichane.

Juz teraz dojezdzam do pracy 45 km. A po tej zmienie mialabym 104 km w lini prostej:) Zupelnie niemozliwe sa codzienne dojazdy ze wzg na droge. No i fakt ze jest to tak duze miasto ze samo wyjechanie z niego zajeloby mi z godzine czasu. Ehh...a tak bylo fajnie.

Gość kaśka ile zarabiasz
ja myślę,że fajna sprawa:) poznasz nowe miasto, pomieszkasz trochę, jak Ci sie spodoba-zostaniesz, jak nie-wrócisz:) Duże to miasto?

kurde no :( czy to ostatezne ultimatum? może dałoby się szefowi uświadomić jak niekomfortowa to sytuacja?

Gość kaśka ile zarabiasz
mieszkanie kupione można komuś wynająć...chociaż to trochę zmienia postać rzeczy:o

Gość agagag
jeśli umowa Ci się nie kończy, szef NIE MA PRAWA złożyć Ci takiejpropozycji.Wyjątkiem jest, jeśli masz napisane w umowie-miejsce pracy, i tutaj wymieniony obszar, czyli siedziba oddalona np o 100 km

Likwiduja nasz oddzial w zwiazku z czym jest likwidacja mojego stanowiska pracy. Szef zaproponowal wiec mi ze bede pracowala w innym oddziale tej firmy. A co do wynajecia naszego mieszkania to slabo to widze. Kupilismy to mieszkanie (jeszcze jest w budowie) a teraz mielibysmy sie przenosic do wiekszego miasta i dalej wynajmowac za duzo wieksze pieniadze. Nie kalkuluje mi sie to zyciowo.

Tez tak mysle. Na szczescie mam z 4-6 miesiecy na to, bo za taki czas beda nas ikwidowac. A druga opcja ktora wymyslilam na poczekaniu: moze to dobry czas na zajscie w ciaze?

Fajnie mi sie zaczal ten rok. Wiedzialam ze tak bedzie. W tego sylwestra pierwszy raz zal mi bylo ze tamten rok sie konczy. Cholera jasna. To byl naprawde zajebisty rok: obronilam sie, znalazlam prace, bylam na wakacjach, wyszlam za maz, kupilam mieszkanie. Zajebisty 2007 rok. A 2008 zaczyna sie od zwolnienia. Nic tylko sie pochlastac.