Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maladetta

Gorsety - czy nadal w modzie?

Polecane posty

Idę na wesele. Ubrać sie trzeba w miarę elegancko. Kupiłam gorset, do tego spódnicę. Dzis koleżanka powiedziała mi, że gorsety juz nie w modzie. Podobam sie sobie w gorsecie. Nie jestem niewolnica mody, ale zakłuła mnie jej uwaga...

gwiżdżę na to czy coś jest w modzie czy nie ale akurat zestaw gorset+ długa spódnica nigdy mi się nie podobał sorry

Gość też olewam modę
Gorsetów mam z 5, w tym dwa konkretne od gorseciarki. Powiedz koleżance, że w modzie jest mieć własny styl i czy ona ma zamiar iść na wesele w rurkach wetkniętych w kozaki albo coś w tym rodzaju ;)

pytałaś czy modne: tu odpowiedź brzmi absolutnie nie. co do tego jak pójdziesz to zależy wyłącznie co tobie sie podoba i jak się w tym czujesz. jeśli gorsety to twój styl i dobrze sie w nich czujesz to czemu nie.

a własnie ze gorsety są modne! noszone do spodni rurek wyglądają super. podobnie jak gorsetowe paski noszone na bluzkę czy koszulę. gorset ze spódnicą tez moze wyglądać fajnie, ale to zalezy od spódnicy... jesli bedzie to spodnica w stylu zakonnicy to odpada ;) myslę ze fajnie na wesele nadaje się węższa spódnica np do połowy kolana własnie z gorsetem. Do tego buty na obcasie. Na pewno lepszy taki zestaw niż wioskowa sukienka z targowiska z mnóstwem cekinów i dekoltem do pasa!

Gość .aja.
Na wiejskich weselach wszyscy takie mają.

I po weselu. Moja kreacja bardzo sie podobała. I ja swietnie sie w niej czułam, a to przecież najwazniejsze! :O)