Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocket

dobry krem nawilżający...

Polecane posty

Gość pocket

szukam kremu nawilżającego,bo mam suchą skórę,ale również problemy z nią,tzn.wypryski.Nie znalazłam jeszcze takiego kremu,który by nie pogarszał mojej cery.Na noc używam kremów "zwalczających",które trochę mi pomagają,ale rano skóra jest sucha.Krem mocno nawilżający,który nie powoduje wyprysków-zna ktoś?Dzięki za odpowiedzi.

Gość niebieskoooookaa22
spobuj Humektan

Gość dzwoneczek25
Może niekoniecznie powinnaś uzywac kremu tylko nawilzajacego, a takiego, który odżywia. Moje cera jest suchawa i kiedys rowniez mialam problem z pryszczami. Jesli moge ci cos polecić, to mnie pomógl krem Best firmy Herba Studio. Nie jest to bardzo znany krem, ale za to tani:) -udało mi się do wygrzebać w sklepie Sanusmarket.pl ( link: http://www.sanusmarket.pl/best-krem-zmniejsza-wydzielanie-tluszczu-przywraca-wlasciwy-sklad-oslonie-lipidowej-herba-studio-p-2980.html) Mam nadzieje, że uda Ci sie znalezc remedium na Twoja cere. Pozdrawiam!

Gość novika30
maseczka nawilżająca dr.eris.Nakłada się jak krem i nie zmywa wchłania tyle ile potrzeba i można resztę zetrzeć.Ja miałam aż suche płaty,a teraz jest rewelacja.

Gość amberbeck
Ja też mam drobne problemy z trądzikiem. Suchą skórę ratuje kremem Dardia. Nie zawiera zbędnych składników kosmetycznych przez co nie powoduje żadnych podrażnień