Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka32

może ktos poradzi?

Polecane posty

Gość załamka32

mam problem na plecach pojawily mi sie ropne krosty bylam u dermatologa stosowałam różne maści i nic nie pomaga jestem zrospaczona :(nawet bralam tabletki Diane ale zle sie po nich czułam i musiałam odstawic:(

Gość bileaa
mialam podobnie mi pomogła tylko sauna

Gość tez tak mam...
ale mam tez na dekolcie, naprawde sauna Ci na to pomogla?? po ilu razach??

miałam podobnie, stosowałam davercin jakieś antybiotyki.. nic mi to nie dało... zaczęłam myć plecy mydłem siarkowym i dosyć grubo smarować takim kremem-żelam na noc z avonu, to byla seria clear skin, oprocz tego przewiewne bluzki, najlpei jz bawełny, po rtgodniu miałam spokój :)

Gość bileaa
już po 2 razach widziałam poprawę, na początku był wysyp tego co miało wyleźć a potem piękne ciałko:)

Gość tez tak mam...
ginorossi a coz to za krem?? ja tam na sasune od miesiaca nie moge pojsc, bo ciagle zajeta, a mam tak zajecia i wszystko poukladane ze nie moge w ciemno na np za 2 tyg ;/

Gość załamka32
ginorossi stosowalam clera skin z Avonu i niestety nie byklo rezultatow a co do sauny tego jeszcze nie probowalam dzieki za rady moze jeszcze ktos sie wypowie:)

Gość załamka32
wlasnie czytalam ze Diane tabletki pomagaja sama niewiem czy brac ke nadal:( ponoc po 2 opakowaniu sa rezultaty ale okres mi sie przedliuzyl i mialam plamienia dosc dlugo:(