Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Będę szczery...

Proste pytanie do kobiet.

Polecane posty

Mam proste pytanie do kobiet. Czy penis o długości 13 cm we wzwodzie zadowoli którąś z was, czy mam się pożegnać z marzeniami o fajnej kobiecie? Proszę o szczere odpowiedzi.

Gość posluchaj
nie liczy sie ilosc tylko jakos :) ja mam problem z malymi piersiami :(

Gość lubiany
MOJ W WZWODIZIE MA !%;% SERIO

Gość ja bym skoczył.
:o

Gość a dlaczego chcesz unieszczęśli
wić jakąś niefajną? Zostań geyem:O

Gość lubiany
O MAJA SERIO TO TO SAMO

Gość gość
Jasne, że tak.

Gość posluchaj
sorki usmialam sie :D jak penis u kobiet... :D ale... mi jest glupio... wstyd sie rozebrac i wogole... a ty jesli umiesz sie dobrze obchodzic z tym swoim to mozesz serio zadowolic kobiete. wczoraj czytalam jak dziewczyna pisala ze jej chlopak ma wzwodzie 9 cm ;)

Kurde panowie, czy wy naprawde nie macie innych problemow. Ciagle widze tu takie tematy. Mój facet ma 14 cm, nie wiem po co mi nawet to mowil, ale jak juz powiedzial to sprawdzilismy linijka i faktycznie ma tyle :) No i co z tego? Jest mi z nim super pod kazdym wzgledem. Poza tym srednia dlugosc europejska to chyba 12-16 cm a wiec jestes w sredniej, to tym bardziej nie wiem z czego robic problem. I jeszcze jedno, dlugosc sie liczy mniej niz grubosc. A juz w ogole najbardziej sie liczy podejscie do kobiety (i nie chodzi mi o sprawy seksu).

Gość Gracija
Witam, jak dla mnie to wystarczające, jest dużo ważniejszych cech u mężczyzny niż te centymetry, ale wydaje mi się, że masz wystarczająco dużo, żeby sprawić każdej kobiecie przyjemność, przy założeniu, że pozostałe Twoje podejście będzie ok:-). To sprawa bardzo indywidualna. Dla mnie osobiście inne walory u mężczyzny decydują. Pozdrawiam Cię i życzę znalezienia kobiety, której to w zupełności wystarczy;-), a to nie będzie trudne, jeśli wszystko inne będzie współgrać:D

evvika i Gracja dobrze piszą, polać im wódki ;) Nie wiem ile masz lat, ale ja mam podobne wymiary, prawię 30-stkę na karku, kilka kobiet w życiu i żadna nie narzekała na moje wymiary.

Gość Gracija
wódki jak wódki, ale lampkę szampana mogę spić;-) za zdrowie i pomyślność! w sprawach damsko-męskich oczywiście:D

Punkt G u kobiety znajduje się w takim miejscu, że wystarczy nawet 2 cm, żeby zadowolić kobietę :] więc zero do bani! Jak kobieta będzie Cię kochała, to nie będzie to miało aż takiego znaczenia.

Gość baran-ka
heeeeeej....kiedys spotykałam sie z facetem który miał takiego MALCA,że chcialo mi sie smiać gdy pierwszy raz sie kochalismy,hahaha.Zdziwiłabyś sie jednak,gdybys wiedziała jak potrafił doprowadzić mnie do ekstazy....uuuuaaaaaa....mały ale sprytny

Gość no wiec
taka dlugosc wystarczy :)

Gość AJAAAAA
nie lubie duzych penisow bo mi nie wchodza do konca,czuje bol, a male to tak po same jaderka :) gleboko, gleboko ehhhhhh maly ale technik i o tym nie zapominaj:)

Stary DZIEWIĄTAKIEM to pół Chin przetrząśniesz, TRZYNASTAKAMI to mur berliński zburzono...

Gość Ania doświadczona
opowiadacie, spróbujcie koleżanki z facetem z DUŻYM penisem, a zrozumiecie, że rozmiar MA ZNACZENIE.

Gość Ja wiem swoje
Spróbuj objechać świat fiatem 126p w 4 osoby, to tak samo jak z tymi penisami, wiadomo, że lepiej podróżować Mercedesem klasy S.

Ja wiem swoje Spróbuj objechać świat fiatem 126p w 4 osoby, to tak samo jak z tymi penisami, wiadomo, że lepiej podróżować Mercedesem klasy S. jak tego dokonasz skoro ląd jest podzielony - będziesz jechać po dnie pacyfiku czy jaki chuj to nie lepiej już skorzystać z kolei PKP :P

Gość Ja wiem swoje
czy Twój post ma podważyć sprawę wielkości penisów, czy nie zauważasz różnicy między fiatem 126p a Mercedesem klasy S?

Gość Prawdziwy Macho ma dużego
A przeciętniacy mają maluchy tj 14-16cm