Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwiona Anielka Ch.

Grzybica paznokci stóp.

Polecane posty

Gość edel
jest sposób niefarmakologiczny....i bajecznie prosty. Wystarczy przeciąć ząbek czosnku - odcietą stroną smarować raz, dwa razy dziennie. problem znika po1,2miesiacach- powstaje nowy zdrowy paznokieć. przetestowałem. Wczesnej przez parę lat nie mogłem usunąć farmakologicznie

Gość świeża diagnoza
Tak jak piszą poprzednicy- to paskudztwo jest koloru biało - brązowego...reszta paznokcia ma kolor żółty. Świeża diagnoza sprzed dwóch dni. Kuracja to zamiennik orungal'u i talk do stóp codziennie rano (przeciwgrzybiczy). Zobaczymy jakie będą skutki...?Już nigdy nie wejdę pod prysznic inny niż w domu bez klapek! Pozdrawiam innych cierpiących....

Gość krysiaaaa27
A jakich zamienników używałeś/aś?

Witajcie. ja mam żółte 1/3 paznokci u dużych palców. Pod spodem niby nic nie ma ale jak namoczę stopy w wodzie to pod paznokciami jest taka jakby ropa o nieprzyjemnym zapachu. Juz sama nie wiem czy to paznokcie czy skóra pod paznokciami... Czy to właśnie jest grzybica paznokci czy może coś innego? Miał ktoś kiedyś coś takiego??? WIELKIE dzięki.

Gość tomek_1974
Terbinafina - i wszystko jasne. Mój tata (66 lat) zażywał ten lek przez pół roku i grzyb poddał się. Jest to lek doustny ale niestety kosztuje 78 zł za 28 tabletek. Ale jest naprawdę skuteczny. Polecam wszystkim. Jak chcesz więcej info napisz. ppww16@wp.pl

Gość gość
Moczyć paluchy w occie spirytusowym po 10 minut dziennie ,grzyb ginie w środowisku kwaśnym.Zrobić przerwę i potem znowu bo ocet odwapnia. ,

Gość gość
Moczyć paluchy w 10% occie spirytusowym.Robić przerwy bo ocet odwapnia. Grzyb ginie w środowisku kwasnym.

Gość OleKarole22
Mi sie udalo ;) Po odpowiednich badaniach i diagnozie w centrum podologicznym w Rzeszowie wszystko wyleczylam do zera ;)

Gość AgnieszkaZioło111
Strasznie nieprzyjemna sprawa z grzybica stop.... W dodatku niektore przypadki jeszcze niemilo pachna! Ja na szczescie jak mi sie pojawila, to od razu leczylam w centrum podologicznym u mnie w tarnowie. Nie czekalam az mi sie to rozwinie bardziej

Gość Karolinakakaka12
Z grzybica paznokci bywa roznie, czasem niestety wirus rozwija sie do tego stopnia, ze trzeba usunac paznokcia, a to juz nie jest przyjemne.. Najlepiej od razu isc do centrum podologicznego i zajac sie problemem. W Tarnowie jest fajne, wiec jak mieszkasz blisko to koniecznie tam sie udaj

Gość SandraJojczyk
Ja leczylam grzybicę u siebie w Rzeszowie w Centrum podologicznym. Nie ma sensu bawic sie z tym samemu, naprawde ... mozna to tylko dodatkowo podraznic i rozprzestrzenic

Gość ewak4765
Długo się męczyłam z tym problemem, udało mi się wyleczyć grzybicę u specjalisty w Centrum Podologicznym w Tarnowie. Ze zdrowiem nie ma co ryzykować

Gość gość
Kwas borowy działa przeciwgrzybiczo, jest skuteczniejszy od środków z aptek, wyleczyłam nim grzybicę stóp w kilka dni. To sklep gdzie kupiłam kwas borowy http://allchemik.pl/index/

Gość gość

Wszystkim osobom rozglądającym się za sprawdzonym miejscem, w którym wyleczą się z grzybicy polecam www.maniq.pl Jest to studio urody z Wrocławia, w którym zajmują się leczeniem grzybicy paznokci. Tam określą z jaką bakterią macie problem i się jej pozbędą.