Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihot

Kobiecy słownik dla panów

Polecane posty

Gość hihot

Tak = Nie Nie = Tak Być może = Nie Żałuję. = Pożałujesz. Potrzebujemy. = Chcę mieć. Rób, jak chcesz. = Kiedyś mi za to zapłacisz. Musimy porozmawiać. = Mam kilka uwag co do twojego zachowania. Wszystko mi jedno. = Oczywiście, że mi to przeszkadza, idioto. Jaki ty jesteś męski. = Lepiej, żebyś się ogolił, umył i popsikał dezodorantem. Chcę mieć nowe zasłony = ...i dywany, i meble, i tapety. Ach, jakie piękne kwiaty. = Czy ty myślisz wyłącznie o seksie? Bądź romantyczny i wyłącz światło. = Oczko mi poszło w pończosze. Kochasz mnie? = Zaraz cię poproszę o coś drogiego. Naprawdę mnie kochasz? = To, co dziś zrobiłam, na pewno ci się nie spodoba. Za minutkę będę gotowa. = Możesz założyć kapcie, napić się piwa i obejrzeć film w TV. Naucz się w końcu rozmawiać = Poprostu zgadzaj się ze mną

Gość a woman
wszystko się zgadza :D

Gość pan tik tak
jakbym slyszął swoją .....cholerne baby

Gość bzzzzzzzz
KTO OPISAŁ MOJĄ ŻONĘ

Gość mano
idealnie moja stara. Na szczęście juz ex

Gość cwiękalski
nawet nie wiecie ile w tym prawdy, kurwa jak baby mnie wkurwiają i jakie są straszne jeden Bóg wie (I też wątpie zeby nawet on to kumał)

Gość panowie
ale życie bez nas było by naprawdę nudne;)

Czy to tak trudno zapamiętać? :O A w ogóle, to mężczyźni nas nie rozumieją. 😭

Gość Mitrz_Patelni
Dziewczyny! ja rozumiem wasze cipki! wiem czego chcą! zjem je!!!

Gość na bani
jak pragnę zdrowia cos o mojej starej. Tylko powinno cos byc że jak wspomnę o seksie to ja łeb napier**la , albo dostała własnie okres itp

Gość exmen
podnosze od zaje**ste. Sama prawda, cała prawda i tylko prawda

Gość surfer
AMEN

Gość skacowany
dobre bo prawdziwe

Gość jestem czarny
ale potwierdzam na pomarańczowa moja stara tez tu czasami bywa i to o niej. Bźdźągwa zna mój nick (chyba)

Ale niestety: Męski słownik dla pań Jestem głodny. = Jestem głodny. Chce mi się spać. = Chce mi się spać. Jestem zmęczony. = Jestem zmęczony. Może byś do mnie wpadła? = Kiedy pójdziemy do łóżka? Może byśmy poszli razem do knajpki? = Kiedy pójdziemy do łóżka? Mogę do ciebie zadzwonić? = Kiedy pójdziemy do łóżka? Zatańczymy? = Kiedy pójdziemy do łóżka? Nudzi mi się. = A może poszlibyśmy do łóżka? Kocham cię. = A może poszlibyśmy do łóżka już teraz? Ja też cię kocham. = No, skoro już to powiedziałem, to może wreszcie poszlibyśmy do łóżka? Porozmawiajmy = Chcę wywrzeć na tobie wrażenie, że jestem osobą o głębokiej osobowości, a może wtedy zechcesz się ze mną przespać. Taak, niezła fryzura. = Przedtem było lepiej. Taak, niezła fryzura. = I za to zapłaciłaś 150PLN?!? (W czasie zakupów)Ta jest niezła. = Weź wreszcie którąś z tych kiecek i chodźmy z tego sklepu. :D:D:D