Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obrzydliwie Bogaty Drań

Odważy się któraś na spontaniczną decyzje?

Polecane posty

Czy jakas mała, ładna i biedna dziewczynka, zgodzi sie wyjechać ze mna na 16 dni na Malediwy, bez zadnych ukrytych podtekstów? To powazna propozycja. nie bede czytał odpowiedzi na tym forum, jesli tak to prosze o kontakt moneyliketobespend@tlen.pl

Gość Mała Migotkaaa
A skad jestes draniu?

Gość grap
chyba moneyliketobespenT? (spend, spent, spent)

Gość olalallaa
bez zadnych podteksow :-) ale ty idiota jestes i idiotke szukasz >przeceiz wiadomo,ze ty sponsor szukas zdziwki

Gość ergot
money likeS to be spenT podszlifuj grame, bo inaczej nikt cie na malediwach nie zrozumie

jestem na przepustce z ZK

jeśli się żadna nie zgodzi będę musiał znowu wyjechać ze swoją dziewczyną Stefanem a ona potwornie chrapie :(

Uzywa sie obu form, angielski to język wielu mozliwosci, a nie sztywnych schematów ktorych uczą w wieczórwce :). Nie poprawiajcie mnie prosze, uczone dziewczynki po 8 klasach. Wiem ze czasem turysta cos podpowie w sklepie z kosmetykami zebyscie mu podały, ale angielskiego uczyc mnie nie musicie bo mam CPE. Temat nie był o tym. Dostalem dwa bardzo obiecujące odowiedzi i mozecie sie juz mądrzyc teraz we wlasnym gornie, poliglotki :D

I mamy uwiezyć że jestes bogaty?!? Ech tam bajki. Nie miałbyś problemu znaledż bez ogłoszenia.. trudno jest racze opędzić się. Bale, bankiety, imprez, polowań, spa ,narty, i fama.. Idz się bawić z kloczkami i tam buduj sobie zamek..

Gość dobrze powiedziałeś reno

Gość rozowa barbie
spoznilam sie:Oale co tam, to nie pierwszy i nie ostatni raz:P przy okazji proponuje wiecej luzu, to nie jest forum popularnonaukowe:P powage prosze schowac do szuflady;) let's party reno1965:)

Gość rozowa barbie
spóźniłam się - cieszę się, że tylko na Kafe :P

Gość rozowa barbie
:P

Gość goraca 16steczka ahh
a ja bym sie na to chętnie zalapała ale czemu akurat Malediwy, to na Bałkanach gdzieś?? Wolę np. kraje ciełpłe i nad morskie hihihihi

Ostatnio mieliśmy konkurs w pracy (nie zdradzę jaka firma), gdzie wygraną był wyjazd na Malediwy. To Ty jesteś tym szczęśliwcem?? Cholerka, ja się nawet do pierwszej setki nie załapałam.