Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolcia*

kolczyk w nosie...

Polecane posty

Gość Karolcia*

Witajcie! W wakacje pragnę przkłuć sobie nos, ostatnio bardzo podoba mi się piercing nosa...Ile kosztuje takie przekłucie i czy boli ono? Jest tylko jeden problem...W mieście, którym mieszkam nie ma profesjonalnego studia do piercingu jest natomiast kilka salonów kosmetycznych i moje pytanie brzmi: czy jeżeli wybrałabym się do kosmetyczki na przekłucie to nie stanie mi się coś złego, bo słyszałam, że najlepiej jest robić piercing w profesjionalnym studiu. Czekam na wasze odpowiedzi!

Gość cheronea123455677
???????????????????????????????????????? Czekam na wasze opinie:)

Gość Tusia2
hej :) ja robiłam u zwykłej kosmetyczki zapłaciłam 35 zł ale to było na początku stycznia . Przebicie nic nie bolo. Troche boli pozniej ale mnie np juz na 2 dzien malo co bolalo pozatym kolczyk bardzo fajnie wyglada tylko podczas zmiany jest nieprzyjemnie . Pozatym musisz sie dostosowac do tego co mowi kosmettyczka- jesli kaze ci nosic pierwszy kolczyk przez tydzien to nos . Ten pierwszy kolczyk jest troche duzy i po ok 5 dniach zaczyna sie sam wysowac wiec po ok 7 dniach mozesz wymienic na mniejszy ktory o dziwo sie juz nie wysówa. Pozdrawiam i powodzenia. Ps . na poczatku smaruj maścia i przemywaj woda utlenioną :*

Gość Tusia2
Niestety , wdało się zakażenie :-( . Ale znalazłam sposób!! Wczoraj siedziałam sobie na kanapie i dłubałam w nosie . Wyskubałam taką wielką , tłustą kozę , już miałam ją zjeść , ale pomyślałam : przyczepię sobie tą kozę do nosa , zamiast kolczyka!! Świetny pomysł! Że też wcześniej na to nie wpadłam!! No to wzięłam super glu i przylepiłam! Tik i już , po kłopocie!! Kilka godzin patrzałam się w lusterko , a gdy idę ulicą to kolczyk mi wesoło dynda i mam się czym pochwalić!!! Polecam!!!

Gość kolczyki w nosie juz sa
niemodne