Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiababaja

rzucilam go i ciezko mi

Polecane posty

Gość glupiababaja

rzuciłam dziś swojego chłopaka po ponad roku bycia razem. pisał do swoje byłej erotyczne maile i smsy. z innymi dziewczynami tez korespondował. wiedziałam wcześniej, ale nie bylo to tak jawne, wiec tylko śledziłam. dzis miarka sie przebrała najgorsze jest to, ze bardzo Go kocham, ze juz tesknie i ze On byl dla mnie dobry tak ogolnie patrzac. ale widocznie Mu nie wystarczałam szkoda tylko, ze kolejny raz sie zawiodłam i ze juz nigdy nie uwierze w kocham i jz nikomu tego nie powiem

czytałam jakby ostatniego akapitu nie było:) wytrzymasz.dasz rade. nie pozwolisz mu wrócić

Gość glupiababaja
no durni Ci faceci sa. jak na arzie chyba to do mnie nie dociera, bo nawet nie plakalam. moze jutro..

Gość jola78
nie masz `czego żałować:)

Gość ..... //////.......
no to wywal to z siebie... napisz jakim był draniem

Gość wladek cytlynka
dobrze zrobilas, jakby to on cie rzucil za jakis czas to by bolalo jeszcze bardziej :P

Gość glupiababaja
wkurzył sie potem maksymalnie i kazał mi wyperdalac. wiem, że jest skończonym idiotą, bardzo porywczym. ławo wpada w złośc. ale było nam ze soba dobrze. szkoda tylko, ze mu nie wystarczałam. wiem, że dobrze zrobiłam, ale jesy mi cięzko. i nie przyznał się do kłamstwa, tylko w żywe oczy nadal oszukuje. choc oboje doskonale wiemy, że kłamie