meggie30 0 Napisano Styczeń 3, 2008 poszukuje sympatycznej i kompetentnej pani ginekolog z Bytomia. Poprzednio chodziłam do dr Kostman ale postanowiłam zmienić lekarza i jestem w kropce bo nie wiem na kogo sie zdecydować. Polecano mi dr Lajth /czy jakoś tak, nie wiem dokładnie jak to sie pisze, ma podwójne nazwisko/ przyjmuje na Batorego koło sklepu zielarskiego. Czy ktoś może o nie słyszał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rockpoint 0 Napisano Styczeń 4, 2008 Jeśli jesteś z Bytomia,to do Zabrza masz blisko,a tu POLECAM najbardziej jak umie dr Kazimierczaka.Jest kierownikiem Kliniki Ginekologii w Zabrzu,ale to najmniej istotne.Świetny fachowiec i miły człowiek,godny polecenia.Ja też zwiedziłam pół śląska w poszukiwaniu dobrego lekarza a miałam go tak blisko....Ale był facetem i jakoś tak wolałam kobitkę.Jeździłam nawet do dr Przybyłowskiej do Bytomia ale też nie byłam tak do końca zadowolona.Dr Kazimierczak prowadził mnie całą ciąże,osobiście był przy porodzie i w dalszym ciągu się mną opiekuje.Naprawdę polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meggie30 0 Napisano Styczeń 4, 2008 jakoś nie mam przekonania do faceta, może kiedyś bo chyba nawet jest większy wybór. A co myslicie na temat dr dr Annę Stanisz Laitl. Przyjmuje na Batorego w Bytomiu razem z córką Magdaleną Laitl,ale ta druga zajmuje się chyba głównie niepłodnością a ja o dziecku na razie nie myślę chociaż majac na karku 30 lat i 5 lat brania tabletek za sobą moze powinnam zapisac sie właśnie do niej w razie jakby co... Była któraś z Was może u jednej lub drugiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach