Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady...

Pozbawienie praw ojcowskich

Polecane posty

Witam!Czy ktos sie orientuje czy np. z takim wnioskiem jest szansa na pozbawienie praw? Prosząc o pozbawienie Krzysztofa Kurę praw rodzicielskich kieruję się przede wszystkich dobrem naszego dziecka małoletniej Patrycji Kury ( ur. 13.03.2001r). Krzysztof Kura od chwili narodzin naszej córki nie utrzymuje kontaktów z rodziną. Swoim zachowaniem wykazuje całkowity brak zainteresowania. Poza tym nie łoży na córkę od 4 miesięcy twierdząc, że nie interesuje sytuacja finansowa moja i dziecka (alimenty zasądzone w kwocie 250 zł w Sądzie Rejonowym w K-cach dn. 20.01.2002r.). Jednocześnie pragnę poinformować, że Krzysztof Kura wielokrotnie pod wpływem alkoholu nachodził mój dom i wszczynał awantury przy dziecku. Podczas jednej wizyty Krzysztof Kura dopuścił się wobec mnie rękoczynu, czego dowodem jest dołączona obdukcja lekarska. Proszę o rozpatrzenie mojego wniosku ze względu na bezpieczeństwo moje i córki.

Gość nie znam sie na prawie
ale jak dla mnie to swietnie napisane! Pozwolilam sobie skopiowac. Podrzuce kolezance - ma taki sam "problem" :O I zycze powodzenia 🌻

Tzn. to jest tylko wzor ,bo problem jest znacznie gorszy.Zostalam pobita w 2 miesiacu ciazy.Mam obdukcje do tego.Prokurator umozyl sprawe,no coz,bo to urzedas zasrany!!A dziecko?Moglo umrzec!:(I ja tez.

Gość nie znam sie na prawie
wspolczuje 🌻 Niestety takie prawo mamy :O Powinni odgornie odebrac prawa ojcowskie, lacznie z zakazem zblizania sie na iles tam metrow... Kolezanka co prawda czegos takiego nie doswiadczyla. Ale miala tez rozne jazdy :O Na szczescie juz prawie po rozwodzie :D Tylko chcialabym prawnie odebrac prawa, w razie czego ;)

jakoś tak niekonsekwentnie. z jednej strony nie utrzymuje kontaktow z rodzina a z drugiej strony nachodzi Was. wg mnie to drugie i obdukcja to kit. nie dałbym całosci tego opowiadania wiary

Nikt ci nie karze dawac wiary.Ty i twoje zdanie mnie nie obchodzi UNIJNY...

no tak tonem tym udowodniłas , że \"kochasz \" swoje dziecko jak ja prezydenta Mongolii. zresztą spodziewałem się tak. mądrej głowie dosc dwie słowie . większośc rozumie o co w tym wszystkim chodzi. i jeszcze jedno ujawniasz imiennie nazwisko publicznie na forum. czy on winny czy Ty , to to jest wbrew prawu. ale nienawiśc z prawem nie ma nic wspólnego.

Uwazasz,ze na mnie naskakujesz i kozaczysz "mądroscią" ?To sie mylisz,bo napisane jest tam wyraznie,ze to wzor!Debil.

Gość Nać
Inijny - to był przykład prawdopodobnie ściągnięty z neta przez tą Panią ;) Czytaj uważniej

Gość Nać
a poza tym dlaczego kwestionujesz Miłość Lady do dziecka??? Co Ona takiego napisała, z czego wywnioskowałeś, że dziecka nie kocha??

unijny--Moja Dzidzia jest najwazniejsza.Sorry,ale nie jestem z tego typu matek co wyrzucaja dzieci do smietnikow albo w ciazy pala pety badz spozywaja %% Jakis ty madry...

Gość Nać
wyraziła się do Ciebie nie w ten sposób, jak oczekiwałeś i poddajesz wątpliwości Jej miłość :D:D brzmi to conajmniej śmiesznie:D

lady - moim zdaniem unijny slusznie sie oburza. pytasz, czy takie podanie ma szanse. unijny normalnie pisze ci, ze to jest nieskladne, a ty na niego najezdzasz, ze jego danie cie nie obchodzi. tez bym pomyslala, ze cos jest nie tak :O

tu nie chodzi o mnie , ja tu nie ważny. chodzi o zjawisko. wiekszosc dobrze wiedza jak wygląda sprawa przy rozwodach , przydzielaniach dzieci. decyduje tylko i wyłącznie płec. czy skłócenie i pozbawienie dziecka kontaktu z ojcem tylko dlatego , że się go nienawidzi o co u kobiet nie trudno jest miłością do tego dziecka? na szczęscie nie mam takich problemów. i co wizyty uszczęsliwiających wujków sprawi , że dziecko bedzie szczesliwe?

Ech...widze,ze ludzie sa tak glupi:( Przykre.Wogole nie rozumiecie o co chodzi.On nie chce nas.Powiedzial zebym usunela dziecko,ale nie zrobilam tego.