Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulka 1212

seks w sylwestra.... czy był bezpieczny???

Polecane posty

Gość lulka 1212

w sylwestra włożylam globułkę Patentex Oval i po wyczekanych 15 minutach zaczelismy sie kochac....(oczywiscie w prezerwatywie).... to byly moje dni plodne a kochalismy sie wtedy 4 razy, jeden po drugim... mam pytanie czy jesli chlopak zmieniajac prezerwatywe na nastepna mogl przeniesc sperme, bo wiecie tu jakos sie dotknal czy cos i nawet sie nie pomyslalo to czy jest mozliwa ciaza mimo ze byla ta globulka? piszę serio. mam 25 lat. proszę o poważne odpowiedzi

Gość auuuuuuuuuu
no pewnie że tak !!!!

sądzę że jeżeli gumka się nie zsunęła, ani nie pękła to był to stosunki były bezpieczne. właśnie po to używałaś dodatkowo globulki, na wypadek dostania się plemników do pochwy.

Gość lulka 1212
CZYLI NIE POWINNAM SIĘ MARTWIĆ? a jak myślicie te globułki są tak skuteczne jak piszą? no gumka rzadna ani się nie zsunęła ani nie pękła...

Gość Migotaaa
Wedlug mnie mozesz byc spokojna...Zabezpieczyliscie sie w koncu na dwa sposoby. Glowa do gory;)

Gość jola78
dzidzia ci nie grozi:)

Gość o ratunku
piszesz jak byś miała 15 lat (nie biorąc nawet pod uwagę tych błędów ort.). Nie dorosłaś do seksu mimo 25 lat!!!

Gość ftffyu
trzeba było jeszcze połknąć antykoncepcyjną tabletę, podwiązać jajniki i założyć drugą prezerwatywę

Gość jola78
bez przesady "o ratunku" i "ftffyu" jeśli nie macie nic do powiedzenia to po co wogóle się odzywacie

Gość o ratunku
mam dużo do powiedzenia. Po prostu jak ktoś zadaje takie pytania i ma tego typu zmartwienia to nie powinien używać seksu bo nie jest wystarczająco dojrzały

kochaliscie sie cztery razy w ciagu nocy i ani razu nie byliscie pod prysznicem:( fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość takia sobie kobietka....
u mnie troszke inaczej ( widac sylwester sprzyja akim " numerkom") najpierw chwilka, doslownie chwilka bez zabezpieczenia ( wiem wiem, glupota straszna :( ) i pozniej w prezerwatywie juz do końca. to był 10 dzień mojego cyklu i troche się obawiam... jak myslicie duze szanse są ?? ( wiem ze glupie pyania ale jak sie nie mysli w trakcie to pozniej sie czowiek stresuje:( ) (mam 22 lata)

Gość jola78
to zależy czy był u partnera płyn ten przed wytryskiem i jakby co to jak długo wytrzyma w twoim środowisku ph plemnik

Gość o ratunku
małe

wiecie co jak czytam wsze wypowiedzi to sie nauwa tylko jedno stwierdzenie... szklanka wody zamiast stosunku:D

Gość o ratunku
dokładnie vindict., zimnej wody

Gość lulka 1212
no właśnie.... szjklanka wody... ale było tak romantycznie, świeczki, wino... było cudownie. sorki za błędy ale szybko pisalam i najpierw miał byc tam inny wyraz i nie usunelam r :P no ale stresik troszkę. ja mam miesiączkę taraz na 13... wiem że głupie pytanie i wogole ale czasem się nie pomyśli i potem się martwi...

Gość lulka 1212
jola78 dzięki za troszkę zrozumienia 🌼 --> 4you

Gość okik
kurcze ja to juz w ogole przegielam .. kochalam sie 12 dnia cyklu bez zabezpieczenia i on skonczyl we mnie .. cykl mam 29 dniowy.. ale raz juz tak mialam 13 dzien cyklu bez zabezpieczenia on we mnie ii nic nie bylo ..

Gość lulka 1212
masz szczęście i trafiasz na nieplodne jeszcze albo nie wiem... mam nadzieje ze u mnie tez bedzie ok... a jeszcze gdzie nie spojrze to cos o jakis ciazach czytam i widze albo ktos sie smieje ze moze w ciazy jestesm... ;/ i znowu zacynam sie zastanawiac...