Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SSilana

szukam porady

Polecane posty

czy uważacie że praca w Gdańsku za 1600zł na rękę to dużo czy mało? jako kierownik w firmie i sprzedawca który robi wszystko sam odwiedza i zdobywa klientów i zawozi im towar jak trzeba. praca w godzinach od 9 do 17. no i to jest praca dla dwojga w firmie rodziny tyle że ja jako zona pracuje za darmo mam pomagać mężowi i nie jestem zarejestrowana ani ubezpieczona tylko on dodam że jako firma to opłaca nam kawalerkę w kwocie 800zł miesięcznie. teraz zastanawiam sie czy nie wrócić do domu gdzie mam 3 pokojowe mieszkanie spokój a praca dla męża tam by się też znalazła bo wcześniej zarabiał 2400 jako przedstawiciel handlowy. a teraz sytuacja jest chora bo 1600 i opłaty jakie mamy to zostaje nam 900zł na jedzenie i jest kiepsko. mam teraz czekać nie wiadomo ile aż firma się rozwinie i zacznie przynosić zyski za które dostaniemy 2% od sprzedaży? warto czy lepiej wrócić do domu i żyć spokojnie jak wcześniej ?

dużo to nie jest, ale nie wracaj nie od razu Kraków zbudowano wszystko przyjdzie z czasem:)

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

tylko że teraz to jestem w ciąży potrzebne jest ubezpieczenie a praca choćby po to by mieć ten wychowawczy zawsze to jakaś kasa

nic nie pisałaś wczesniej o ciąży, ale skoro taka sytuacja to najważniejsza jest stabilizacja i spokój :) więc.. wracaj