Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona 24

nie mam kurde szczęścia do chłopów!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Zrozpaczona 24

Ani w normalnym życiu ani w wirtualnym.Normalnie mam już dośc i dam sobie na wstrzymanie bo to nie ma sensu!Im bardziej szukam tym bardziej Go nie ma!Dlaczego każdy facet, którego poznaje musi sie okazać zupełnie nie w moim typie:o.Mam dośc ciągle tylko rozczarowania.Ostatnio gadam z chlopakiem, wydal mi sie fajny to dzis się okazało, że jeździ ciągnikiem, przerzuca gnojówke i ma chodowle byków:o Zajebiście nie?Ja nie wiem czy ja jestem dziwna ale to go już o mnie zupełnie dyskwalifikuje, tym bardziej, że on liczy na żone która mu będzie uprawiac pole:o.Dlaczego ja mam takiego pecha:o

Gość jap
z tego co piszesz to ja widzę że jednak masz szczęście do "chłopów"

no ta bo ty bys chciala prawnika albo prezesa jezzacego bmw jak ktos przerzuca gnoj to moze powinni mu pozabierac wszystkie prawa? moze niech sie odrazu chlop z mostu rzuci

Gość fdse
Kup wibrator- mniej wymagający, nie śmierdzi, nie zrzędzi i można go wyłączyć i rzucić w kąt, żeby potem znowu się pogodzić ale to chyba dla zdesperowanych jest dobre .

Gość lucky strike/./././/
:D zabawne dosyć

Gość Zrozpaczona 24
Tak nie chce rolnika i co z tego?:oMusze chcieć?Każdy ma chyba jakieś wymagania.Tym bardziej, że on związany jest ze wsią i na wsi chce żyć, a ja swojego życia w polu nie widze, no way!!!:o Nie mówie, że chce prezesa, tak naprawde moje wymagania nie są aż tak duże.Ale zawsze znajdzie się jakiś szczegół, którzy wszystko przekreśli:o

Gość a ja spotkalam ideala
ale kurwa zonaty wiec kicha

Gość Zrozpaczona 24
Żonatych już tez przerabiałam:o Ja naprawde jestem pechowa i od zawsze tak było.Przestaje wierzyć w to, że spotkam jeszcze kogoś, kogo zaakceptuje z tym całym bagażem inności, który odrzycam w innych:o

coś Ci się nie podoba w hodowli byków? zbyt duże wymagania przy jednoczesnym braku zalet ze swej strony, może TO Twój problem...

nie goń za miłością ona sama Cię dopadnie :) trochę wyciszenia, skupienia na sobie, na swoich pasjach..sam sie znajdzie..nawet nie wiesz kiedy..może jutro?

Gość Zrozpaczona 24
Nie mam nic do wsi ani do hodowli byków pod warunkiem, że sama nie bede z tym miała nic wspólnego.A jeżeli on otwarcie mówi, że wiąże przyszłość ze wsią to dla mnie jest już skreślony.Nie mam specjalnie dużych wymagań, chyba takie jak każdy.Czuje jakby wisiało nade mną jakieś fatum...przestaje wierzyć w to, że istnieje ktoś stworzony dla mnie:o

nie no faktycznie wcale nie masz wielkich wymagan ty czytasz wogle co piszesz? najperw mowisz ze nie masz wymagan wielkich a zaraz piotem ze przekreslic wszystko moze najddrobniejszy szczegoł to sie wkoncu zdecyduj

ale na wsi jest fajnie:) Wiesz, on pewnie nie każe Ci tam nosić wiader z pasza dla świń czy jeździć traktorem pod górkę z przyczepą:P Ale fajnie np. pokopać w ogródku, wdepnąć od czasu do czasu w krowiego placka:) Jak sobie sam radzi, to najwyżej byś mu mogła ugotować obiad, posprzątać trochę, dotrzymać towarzystwa i zrobić masaż pleców po całym dniu.

no kochana, skoro masz tak małe wymagania jak piszesz to pewnie najlepszą partią dla Ciebie byłby 90 letni milioner

Gość Zrozpaczona 24
jestem deską przegrałam życie>>>>>>>>ale mnie takie życie nie kręci, nie lubie wiejskich klimatów.ludzie dzielą się na tych, którzy lubia wieś i na tych, którzy jej nie lubią.Ja jestem zdecydowanie tą drugą grupą i tego nie zmienie.Nie po to kończe studia, żeby paść krowy czy uprawiac pole buraczane:oZostawie to dla osób, które faktycznie maja takie pasje.Całe życie wychowałam się w mieście i wiem, że nie pasowałabym na wieś.Natomiast on wychował się na wsi i tam chce pozostać, bo jest mu dobrze.Dla mnie to oczywiste, że w takiej sytuacji nie ma już w ogóle o czym gadać:o

Gość Zrozpaczona 24
Jarek dlaczego odrazu przypuszczasz, że poleciałabym na kase?Nie szukam milionera.Gdybym leciała na kase to nie przekreślałabym go, w końcu ma nowy dom, gospodarstwo, czyli jest bogaty.Dla mnie ten jeden szczegół sprawił, że nie mam ochoty dłużej ciągnąć tej znajomości.Tym bardziej kiedy poznałam bliżej jego poglądy.On szuka kobiety, która w przyszłości zajmie się jego gospodarstwem, ja się do tego nie nadaje. Zresztą to tylko jeden przykład, bo poznałam już w moim życiu nie jednego faceta.I zawsze powtarza się ten sam schemat.Na poczatku wydaje mi się być idealny a potem nagle wychodzi coś, przez co wszystko pęka jak bańka mydlana:o

Gość Zrozpaczona 24
Tez nie rozumiem po co to pisze, poprostu chciałam to z siebie wyrzucic bo znowu dostałam od życia psztyczka w nos:o

Podsumujmy: na początku każdy wydaje się idealny, ale potem okazuje się, że będzie musiała sprzątać/gotować/obciągać z połykiem/iść do pracy i sielanka się kończy:P Ale tak, ze facet podstawia krzesło pod tyłek i cały wieczór patrzy w oczy to jest tylko na pierwszej randce, albo jak długo nie poruchał:D

Gość wibratoooorrekkk...
Noga do gory, wibrator w akcji i mamy wieczor pelen atrakcji... :P

Gość Zrozpaczona 24
Naprawde myślicie, że jestem dziwna?Że to we mnie tkwi problem?:o