Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona 24

nie mam kurde szczęścia do chłopów!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Zrozpaczona 24
Ja tu przezywam tragedie osobistą a wy się ze mnie nabijacie:o Ja naprawde nie potrafie się związać z kimś kto mi nie odpowiada:o

Gość yhfuyfl
na wsi jest dużo kawalerów do wzięcia, szczególnei na podlasiu, także desko byłabyć zbawieniem :classic_cool:

no po chuj ale ona nigdy nie znajdzie kogos kto bedzie jej odpiowadal w 100% zawsze znajdzie sie jakies ale ja nie mowie ze nie ma racji kiedy chodzi o cos powaznego ale duperele moglaby sobie darowac....... bo ona napewno tez ma jakies wady ktore beda komus w przyszlosci przeszkadzac..... gdyby tak kazdy robil jak ona to wogole nie bylloo by na tym swiecie zwiazkow

\"Ale zawsze znajdzie się jakiś szczegół, którzy wszystko przekreśli \" Wiec sie zastanow czy rzeczywiscie nie masz jakis wygorowanych wymagan. Bo milosc polega na tym ze \" jest ponad \" pewnymi szczegolami i akceptuje partnera takim jakim on jest z wadami i zaletami. A z ciebie to taki ideal? co ty masz do zaoferowania? I do twej wiadomosci: jak poznalam mojego meza to nie pokochalam go od 1 wejrzenia, byl moment ze myslalam by go rzucic. Ale na szczescie los uchronil mnie od tej glupoty i dzis czuje pot jak mysle ze moglam tak latwo stracic milosc mego zycia bo na poczatku tez przeszkadzaly mi \"pewne szczegoly\". Wiec sie zastanow troche jak oceniasz ludzi chyba ze naprawde chcesz zostac stara panna.

Gość yhfuyfl
Deska możesz tam wybierać ile dusza zapragnie, stamtąd kobiety nawiały do miast albo za granice, także na 5 kobiet przypada 10 mężczyzn :classic_cool: 🖐️ był nawet o tym film dokumentalny

Gość Zrozpaczona 24
No właśnie ja bym nie potrafiła związać się z kimś kto mi pod jakimś waznym względem nie odpowiada.A to nie jest tak, że odrzucam z błahych powodów, poprostu dla mnie one sa nie do zaakceptowania:o Już dawno doszłam do wniosku, że przez net nikogo nie poznam i z każdym dniem coraz bardziej utwierdzam się w tym przekonaniu.Mimo wszystko wiele osób się tak poznało, ale ja poprostu nie mam szczęścia:o Nie bede juz szukac tego Jedynego, bo wydaje mi sie, ze nie jest mi pisany.

wyolbrzymiasz..czepiasz sie....widzisz wady innyc ale swoich nie.. ale zobaczysz zakochasz sie naprawde to Ci przejdzie a przynajmiej modl sie o to :P

Tylko ze wazny szczegol ktory jest nie do zaakceptowania to moze wynikac z charakteru a nie z tego ze chlopak na wsi mieszka. I tak na serio w miescie statystycznia na jednego faceta przypada piec dziewczyn wiec jest straszna konkurencja byzlapac meza, zas na wsi jest niedobor kobiet wiec w takiej koziej wolce mialabys wziecie ze hej:)))

Gość Zrozpaczona 24
To nie prawda, ja wiem, ze mam wady i dobrze je dostrzegam.Czy to nie jest tak, że niektórzy ludzie nigdy się nie zakochują?Może ja właśnie należe do tych wybitnych jednostek?:o Mam 24 lata i nigdy się nie zakochałam, zauroczyłam wiele razy ale potem, kiedy myślałam, że przyjdzie czas na miłość czar pryska.Ktoś napisał, że zostane starą panna...niestety coraz częściej wydaje mi się, że to scenariusz pisany właśnie dla mnie:o

Gość Zrozpaczona 24
agnesinkka>>>>>>>>>Nie zrozumiałaś mnie.Nie gardze nim dlatego, że mieszka na wsi.Ja poprostu nie widze siebie w roli gospodyni wiejskiej, a on takie własnie życie chce prowadzić.Po co mam dalej zawracać mu głowe, skoro wiem, że nie pasujemy do siebie już pod tym względem.Mi jest dobrze w mieście, jemu tam gdzie mieszka i niech tak zostanie.

oj nie rozpaczaj tak, masz jeszcze czas, jestes mloda. wychodz duzo na imprezy, usmiechaj sie i nie wybrzydzaj a kogos znajdziesz. W najgorszym wypadku mozesz zawsze wyjechac na wies:))

Moj maz tez pochodzi z bardzo malego miasteczka ale ze wzgledow na uniwerek i prace wyprowadzilismy sie do wiekszego. Wy tez tak mozecie zrobic.

Gość Zrozpaczona 24
No właśnie gdybym szukała na siłe to brałabym co popadnie, a ja wole chyba zostac starą panną niż związać się z kimś do kogo nie jestem do końca przekonana.

Zrozpaczona 24 ---> tłumaczyłaś to już 2 razy, ale niektórym tutaj zgromadzonym nawet 10-krotne tłumaczenie nie wystarczy by coś zrozumieć, więc nawet się nie trudź ;)

Gość a jakie wymagania ...
masz co do twojego wybranka? juz wiemy ze nie moze byc ze wsi, a co jeszcze?

Gość a jakie wymagania ...
deska jestes niemozliwa:) twoje niektore teksty zabijaja hehe