Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja zglupialam

czy sa kobiety które NIE lubia minetki czy jestem nienormalna?

Polecane posty

Gość czy ja zglupialam

Nie lubie minetki, no po prostu nie lubie, czuje tylko mokro...i zero przyjemnosci...piersczot dlonia tez nie lubie za bardzo ale wole niz minetke...ale nigdy , przenigdy nie bede miala w ten sposob orgazmu, ja naprawde malo czuje, moze to przez tp ze mam malenka lechtaczke?:( kurcze mam 21 lat i nic sie nie zmienia lubie tylko seks :(:(:(

Gość czy ja zglupialam
hmm, ale zawsze tak bylo, z poprzednim partnerem tez :( sama tez nie lubie sie w ten sposob zabawiac, moja lechtaczka jest chyba za malo wrazliwa i naprawde malenka :( jedynie kiedy "zabawiam sie" strumieniem prysznica jest super , wtedy CZUJE! ;) a jesli chodzi o sex i ozgazm - raz jest a raz nie ma, ale ogolnie jest super

Gość nigdy nie mow nigdy ze
nie bezdiesz miala orgazmu przez minetke..trzeba trafic na kogos kto zrobi to tak aby bylo Ci naprawde dobrze..tez myslalam ze raczej niemozliwy jest orgazm w ten sposob ale znalzl sie mezczyzna ktory po prostu zafundowal mi mega orgazm jezykiem-bylo bosko..wiec glowa do gory i po prostu podczas minetki daj sie poniesc i nie mysl o tym czy bedzie orgazm czy nie

Gość czy ja zglupialam
tylko z sexem jest jeden problem - jestem tam strasznie waska i czasem boli :( jesli chodzi o nawilzenie - jest bardzo mokro czasem az za bardzo wiec tu naprawde chodzi o moja budowe bo np. lekarz ma problem z wlozeniem najmniejszego wziernika, :( ja jestem naprawde pechowa w tej dziedzinie

Gość czy ja zglupialam
jak mam dac sie poniesc jak czuje tylko laskotanie i ZERO przyjemnosci....w ogole jak to mozliwe ze czasem kiedy piesci mnie reka jest nawet milo, czasem nic nie czuje a czasem bywalo baardzo przyjemnie- To jest mozliwe? ale orgazmu w ten sposob nigdy nie mialam

Gość nigdy nie mow nigdy ze
ja i tak mysle ze odpowiedni partner i bezdie git-nie kazdy facet niestety potrafi zrobic to tak zeby sie naprawde podobalo

Wieje nudą ma rację! Do strzelenia minetki potrzebny jest talent i inwencja twórcza. Już mistrz Słowacki pisał \"... aby język gietki ....\" E, chyba coś mi się poyeeballo :o

Gość ja tak mam....
miałam orgazm przy pierwszej minetce z moim męzem ale juz nigdy wiecej nie wystąpił i wcale mnie to nie kręci :P nie zmuszaj się....przecież nie ma to az takiego znaczenia skoro podoba ci się sex bez tego to po co się zmuszać??

Gość czy ja zglupialam
nie nie, nie moge jego winic za to ze moja lechtaczka jest malo wrazliwa :( no bo jak inaczej wyjasnic fakt ze kiedy sama sie probuje piescic reka tez jest do dupy

bywalec - wiedza...wiedza anatomiczna jest potrzebna,inwencja jak mówisz i wyobraźnia...no i chęci :classic_cool:

Gość czy ja zglupialam
no wlasnie po co sie zmuszac...tylko czuje sie jak jakis dziwolag :(:(:( z tymi moimi rzadkimi orgazmami i lechtaczka ktora czuje tylko laskotanie ;) poza tym moj narzeczony najchetniej nie odrywalby ust od mojej cipki echh dupa

Gość dwa wiadra i lopatka
ust od mojej c*pki echh d**a...wlasnie :D moze sprobuj z dupa :P

Gość ja tak mam....
no to skoro on to lubi pozwól w koncu on tez czerpie z tego przyjemność....moze spróbuj go pokierować aby robił delikatniej bądz omijał pewne miejsca

Gość czy ja zglupialam
tak narzeczony...tzn co mam zostac stara panna bo mam jakas niedorobiona lechtaczke tak? to nie jego wina :( jest cudowny jakos seks z nim uwielbiam

\"jedynie kiedy \"zabawiam sie\" strumieniem prysznica jest super\" strumień wody jest duzo silniejszy od języka. nie ma bata zebys po takich zabawach orgazm dostała. to jakbys najpierw kopała dół łopatą a potem łyzeczką i oczekiwała takich samych efektów...

Wieje nudą ----> tak wiedza to podstawa ale sama wiedza nie wystarczy. W minetce trzeba byc przynajmniej troche artystą ;) sarenka----> masz rację. Masturbacja z użyciem silnych bodźców oslabia zdolność odbierania pieszczot bardziej wyrafinowanych :)